0

MOSQUITO 12V 50W Heater

Grelec za nadgradnjo 3D tiskalnika z močnejšim grelcem za tiskanje bolj tehničnih in industrijskih filamentov. Dolžina 22 mm, premer 6 mm, moč 50W ter dolžino kabla 1.2 m.

 

Zagotavljamo vam servis, podporo in garancijo proizvajalca, največjo izbiro filamentov, resin | smol, dodatkov in rezervnih delov za 3D tiskalnike v Sloveniji, …

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , EAN: 0850005423027

25,90 z DDV

Razpoložljivost:

Na zalogi

Cena izdelka
z DDV
Skupaj dodatnih možnosti:
z DDV
Skupaj naročilo:
z DDV

Opis

MOSQUITO 12V 50W Heater – Slice Engineering

Grelec za nadgradnjo 3D tiskalnika z močnejšim grelcem za tiskanje bolj tehničnih in industrijskih filamentov. Dolžina 22 mm, premer 6 mm, napetost 12V, moč 50W ter dolžino kabla 1.2 m.

Za inženirske plastike

Tako kot predelava motorja vašega avtomobila izboljša lastnosti avtomobila tudi nadgradnja vašega tiskalnika z MOSQUITO 12V 50W Heater -jem izboljša in poveča možnosti tiskanja bolj tehničnih in industrijskih materialov kot so Nylon, PP, PC, PPS, PPSU, PEKK, PEEK, Ultem in in druge plastike, ki ste si jo vedno želeli uporabiti za kalupe, medicinske pripomočke, dele za končno uporabo ali avtomobilske komponente. Zdaj so vam na dosegu roke.

Enostavna nastavitev

S preprosto modifikacijo plug and play dvignite surovo moč vašega 3D tiskalnika na naslednjo raven. Zasnovan za enostavno uporabo in zanesljivost. Uporabljamo 1 -metrske kable, ki olajšajo dostop do nadzorne plošče tudi največjega tiskalnika. Z originalnimi priključki Molex ™ Micro-Fit 3.0 je enostavno povezovanje in odklapljanje brez rezanja žic.

*Nekateri namizni tiskalniki 3D so iz varnostnih razlogov zaklenjeni na določeno temperaturo. Po modelu tiskalnika preverite, ali vam omogoča tiskanje pri želeni temperaturi.

Želite več informacij o MOSQUITO 12V 50W Heater?


Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobave, sprememb postopkov.
Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov.
Pred nakupom se posvetujte s strokovnjakom ali je del primeren za vaš tiskalnik.


Dodatne informacije

Teža 200 g
IZDELEK

GRELEC, NADOMESTNI DELI

ZNAMKA

Slice Engineering

TISKALNIK

UNIVERZAL

Brand

SLICE ENGINEERING

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.