0
SKU: 25963-1 ,

Super Lube® Super Clean

 

Super Lube® Super Clean čistilec | razmaščevalec je posebej formulirana industrijska večnamenska raztopina za čiščenje, namenjena čiščenju umazanije, masti in črnila na skoraj vseh površinah. Super Lube® Super Clean čistilec | razmaščevalec je enostaven za uporabo saj očisti površino brez napora. Uporabite ne razredčenega ali razredčite po potrebi. Super Lube® Super Clean je čistilo varno hrani, ki ga je registriral NSF in ima oceno A1 za splošno uporabo na vseh površinah za predelavo hrane, kjer uporaba ni namenjena neposrednemu stiku z živili.

Količina: 118 ml

Kot nalašč za uporabo v 3D tiskalniku. Z njim lahko očistite vse navojne palice in linearna vodila. Za navojne palice uporabite mazivo Super Lube® Multi-Purpose Synthetic Grease with Syncolon® (PTFE) Za linearne palice uporabite olje Super Lube® Multi-Use Synthetic Oil with Syncolon® (PTFE)

Oznake: , , , , , , , , , , , , , EAN: 0082353100040

13,90 z DDV

Razpoložljivost:

Na zalogi

Opis

Super Lube® Super Clean

Super Lube® Super Clean čistilec | razmaščevalec je posebej formulirana industrijska večnamenska raztopina za čiščenje, namenjena čiščenju umazanije, masti in črnila na skoraj vseh površinah.

Super Lube® Super Clean čistilec | razmaščevalec je enostaven za uporabo saj očisti površino brez napora. Uporabite ne razredčenega ali razredčite po potrebi.

Super Lube® Super Clean je čistilo varno hrani, ki ga je registriral NSF in ima oceno A1 za splošno uporabo na vseh površinah za predelavo hrane, kjer uporaba ni namenjena neposrednemu stiku z živili.

Količina: 118 ml

Kot nalašč za uporabo v 3D tiskalniku. Z njim lahko očistite vse navojne palice in linearna vodila.

Za navojne palice uporabite mazivo Super Lube® Multi-Purpose Synthetic Grease with Syncolon® (PTFE)

Za linearne palice uporabite olje Super Lube® Multi-Use Synthetic Oil with Syncolon® (PTFE)

 

 


Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobave, sprememb postopkov.
Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov.
Pred uporabo preberite varnostna navodila za uporabo izdelka.


Dodatne informacije

Teža 200 g
IZDELEK

ČISTILO

ZNAMKA

Super Lube®

Brand

Super Lube®

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.