0

Raise3D Pro3 Plus – 3D tiskalnik

Tehnologija tiskanja: FDM | FFF
Tiskalna glava: Dvojna
Volumen tiskanja: 300 x 300 x 605 mm | 255 x 300 x 605 mm
Premer filamenta: 1.75 [mm]

Raise3D Pro3 Plus je najnovejši član družine 3D tiskalnikov Raise3D in temelji na zelo priljubljenem 3D tiskalniku Pro2 z nekaj izboljšavami in spremembami. Z nakupom tega artikla dobite vrhunski 3D tiskalnik, zasnovan za stalno uporabo in industrijsko uporabo. Če tiskate velike modele ali veliko majhnih v velikih količinah, je to odlična izbira za vas. Ko ga kupite, vam ga dostavijo na želeni naslov, ga vklopimo, umerimo ekstruder, naložimo filament in se podamo v brezskrben in kvaliteten 3D tisk.

Serija Pro3 Plus je za svoj tržni segment visoko razvit 3D tiskalnik, največji poudarek pa je na izboljšavah za hitro izdelavo manjših serij končnih izdelkov, orodij, dodatnih delov in podobno. Ta serija je duhovni naslednik nagrajene serije Pro2 v smislu dizajna in lastnosti. Serija Pro3, skupaj s Pro2, prihaja z izboljšano splošno uporabnostjo in doslednostjo kakovosti tiska na ravni industrijske kakovosti, zaradi česar je ta serija najboljša izbira za vse vrste uporabnikov pri prilagodljivi in ​​majhni serijski proizvodnji.

Uradni servis in prodajalec Raise3D tiskalnikov, rezervnih delov in filamentov v Sloveniji.

 

Servis, podpora in garancija proizvajalca. Največjo izbira filamentov, resin | smol, dodatkov in rezervnih delov v Sloveniji, …

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , EAN: 6970240723622

7.928,78 z DDV

Razpoložljivost:

Na zalogi

Cena izdelka
z DDV
Skupaj dodatnih možnosti:
z DDV
Skupaj naročilo:
z DDV
Featured Videos

Opis

Raise3D Pro3 Plus – 3D tiskalnik

Eden najbolj priljubljenih profesionalnih tiskalnikov na svetu ima novo različico svojega tiskalnika!

Raise3D Pro3 Plus z volumnom tiskanja z eno glavo 300 x 300 x 605 mm in z uporabo obeh glav 255 x 300 x 605 mm je vrhunski 3D tiskalnik, zasnovan za resne industrijske aplikacije. Ta 3D tiskalnik je opremljen z vsemi potrebnimi elementi, ki bodo zadovoljili kakovostno in zanesljivo izvedbo vašega projekta. Z uporabo tega 3D tiskalnika vam je zagotovljena stabilnost in ponovljivost postopka 3D tiska, kar je pri tem načinu izdelave kosov izjemno pomembno.

Njegova kakovostna izdelava in robustnost sta zagotovilo za uspešne in visokokakovostne 3D tiskane modele, zato se ta 3D tiskalnik lahko uporablja v industrijskih okoljih. Dodatni elementi v primerjavi s prejšnjo serijo Pro2 omogočajo lažje in hitrejše tiskanje, hkrati pa prinašajo določene funkcije, ki uporabniku olajšajo izkušnjo tiskanja

Serija Raise3D Pro3 Plus vam bo omogočila vrhunsko izkušnjo 3D tiskanja brez težav, vaši natisnjeni modeli pa bodo brezhibni.

Velika izbira materialov

Kar zadeva združljivost materialov, ima serija Pro3 najširšo možnost v tej kategoriji 3D tiskalnikov. Tiskamo lahko vse materiale, ki se ekstrudirajo do 300 °C, kar predstavlja široko paleto filamentov: PLA, PETG, ABS, HIPS, PC, TPU, TPE, PA, ASA, PP, PVA, steklena vlakna, ogljikova vlakna, kovinsko polnilo in lesno polnilo. Uporabniki lahko pričakujejo vrhunsko kakovost pri uporabi filamentov Raise3D, vendar je tako kot njegov predhodnik odprt za filamente preostalih proizvajalcev, ki jih je odobril program Open Filament.

Povezljivost serije Raise3D Pro3 Plus

Serija tiskalnikov Pro3 je zelo intuitivna za uporabo in je tako kot drugi 3D tiskalniki podjetja Raise3D združljiva z zelo inteligentno in uporabno programsko opremo, kot so ideaMaker Slicer, ideaMaker Library za prenos profilov za določene materiale in programska oprema za upravljanje RaiseCloud.

Kaj je novega za serijo Raise3D Pro3 Plus?

Izboljšane funkcije tiskalne platforme:

Serija Pro3 Plus prinaša izboljšave pri uporabi tiskalne platforme v smislu izboljšanja splošne izkušnje, pa tudi z visokokakovostnimi funkcijami:

  • Samodejno izravnavanje delovne površine omogoča hitrejšo in enostavnejšo nastavitev 3D tiskalnika
  • Samodejno izravnana delovne površina vam omogoča, da brez težav odstranite natisnjene kose
  • Togost vodil Z osi je v primerjavi s serijo Pro2 povečana za 75 %, kar prinaša večjo stabilnost med delovanjem.

Hitro zamenljiv Hot End in ekstruder

Serija Pro3 Plus je opremljena z neodvisnim modularnim sistemom ekstruderja z dvojnim ekstruzijskim sistemom. Takšna razporeditev omogoča tiskanje najrazličnejših filamentov, hkrati pa zmanjšuje pojav zamašitve šob ter omogoča hitro demontažo in zamenjavo komponent. Hot End serije Pro3 se zlahka odstrani brez uporabe orodja, kar olajša zamenjavo in/ali vzdrževanje. Uporabniki lahko tudi enostavno odstranijo sprednji pokrov ekstruderja, da natančno poiščejo in prepoznajo pogoste težave, kot je zamašitev šob.

Air Flow Manager

Air Flow Manager serije Pro3 Plus  se nahaja na zadnji strani tiskalnika in omogoča pravilno porazdelitev in kroženje zraka, hkrati pa ustvarja udobno in stabilno okolje za tiskanje v notranjosti komore. Opremljen s filtrom HEPA, Air Flow Manager tudi filtrira in čisti zrak v sami komori.

EVE Pametna asistencija

Serija Pro3 Plus ima vgrajen pametni asistenčni sistem, imenovan EVE. Podobno kot pri standardnih 2D tiskalnikih lahko EVE Assistant uporabnike vodi k natančnemu lociranju in odpravljanju težav, ki lahko vplivajo na končno kakovost. Ima tudi funkcijo, ki analizira uporabo tiskalnika in uporabniku pošilja opomnike o določenih obdobjih vzdrževanja. Raise3D je prvo podjetje, ki je predstavilo to funkcijo, ki dvigne uporabnost profesionalnih 3D tiskalnikov na novo raven.

 

 

Želite več informacij o Raise3D Pro3 Plus – 3D tiskalnik?


Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobave, sprememb postopkov.
Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov.
Pred nakupom se posvetujte s strokovnjakom, zaradi lažje in pravilne izbire 3D tiskalnika primernega za vas.


Dodatne informacije

Teža 1000000 g
IZDELEK

3D TISKALNIK

ZNAMKA

RAISE3D

TEHNOLOGIJA

FDM, FFF

EKSTRUDER

DVA

VELIKOST MIZE

Širina 250mm do 299mm, Širina 300mm do 399mm

VIŠINA TISKA

od 500-599mm, od 600-699mm

Brand

RAISE3D

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Podobni izdelki:

ZORTRAX M300 Dual - 3D tiskalnik
On Sale
Sale!
%
Off
18
Save €988
988.2€
18%
988.2
Odprema v 24 urah

ZORTRAX M300 Dual – 3D tiskalnik

4.489,99 z DDV
CREALITY CR-3040 Pro - 3D tiskalnik
On Sale
Sale!
%
Off
24
Save €497
496.54€
24%
496.54
Odprema v 24 urah

CREALITY CR-3040 Pro – 3D tiskalnik

1.599,00 z DDV