0
SKU: 24350 , ,

Anycubic Photon S – DLP

Tehnologija tiskanja: DLP, LCD, MSLA
Volumen tiskanja: 115 x 65 x 165mm
Zaslon: 2K, 1440 x 2560 slikovnih pik
Višina plasti: 25 – 100 mikronov

Anycubic Photon S je 3D tiskalnik na smolo. Med postopkom tiskanja se vir UV svetlobe uporablja za utrjevanje tekoče smole (polimerizira). Anycubic Photon S je naslednik uspešnega modela Photon, ki je z izboljšavami predhodnika postal še boljši. Odlična kakovost tiska in preprosto upravljanje je ustvarjen za uporabnike, ki potrebujejo zelo natančne in podrobne 3D natisnjene modele.
Idealen 3D tiskalnik za začetnike in vse, ki želijo spoznati 3D tehnologijo tiska s smolo.

Servis, podpora in garancija proizvajalca. Največjo izbira filamentov, resin | smol, dodatkov in rezervnih delov v Sloveniji, …

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tiskalnik ni več dobavljiv

Opis

3D TISKALNIK ANYCUBIC PHOTON S

Anycubic Photon S je 3D tiskalnik na smolo. Med postopkom tiskanja se vir UV svetlobe uporablja za utrjevanje tekoče smole (polimerizira). Anycubic Photon S je naslednik uspešnega modela Photon, ki je z izboljšavami predhodnika postal še boljši. Odlična kakovost tiska in preprosto upravljanje je ustvarjen za uporabnike, ki potrebujejo zelo natančne in podrobne 3D natisnjene modele.

Lastnosti tiskalnika Anycubic Photon S – 115 x 65 x 165 mm

  • 2,8-palčni občutljiv zaslon na dotik za predogled stanja tiskanja v realnem času
  • Vgrajen tiskanje brez povezave
  • Dvojna linearna Z os za večjo stabilnost
  • 2K LCD maskiranje 2560 x 1440 (2K) HD LCD za zelo natančne podrobnosti tiskanja
  • Dvojni filtrirni sistem
  • Hitro niveliranje
  • Čitalnik SD kartic in povezava USB

LCD zaslon z 2K resolucijo

3D tiskalnik Anycubic Photon S je opremljen z LCD zaslonom z resolucijo ULTRA HD 2K, kar omogoča natančno tiskanje modelov. Višina plasti od 0.025 do 0.01mm in velikost točke 47,1 µm².

Velik volumn in velika hitrost tiskanja – 3D tiskalnik Anycubic Photon S

3D tiskalnik Anycubic Photon S ima volumen tiskanja 115 x 65 x 165 mm, ki omogoča tiskanje velikih modelov. LCD tehnologija tiskanja podpira multi tasking tiskanje kar omogoča hitrost tiskanja enega sloja v 6 – 18 sekundah in največjo višino tiska od 20 mm na uro.

Hitro niveliranje

Sistem nivelacije platforme Photon S se izvede preko pred nastavljenega programa v tiskalniku, ki spusti platformo v začetno pozicijo nato uporabnik izvede še dokončno poravnavo platforme s čimer je niveliranje opravljeno.

Čistilni sistem zraka

Photon S je opremljen s karbonskim filtrirnim sistemom, ki preko dveh vgrajenih ventilatorjev skrbi za samo hlajenje naprave ter odvzem neprijetnih vonjev smole. Taka zasnova omogoča nemoteno tiskanje tudi v zaprtih prostorih in pisarnah.

Uporabniku prijazna zasnova

Zasnova tiskalnika omogoča uporabniku hitro upravljanje 3D tiskalnika Anycubic Photon S preko 2.8 inčnega LCD zaslona občutljivega na dotik s preglednim menijem, elegantno zasnovanim sistemom odstranjevanja platforme z enim samim vijakom, priročno posodo za smolo s hitrim odstranjevanjem za lažje čiščenje ter odstranjevanjem smole iz posode.

RESIN | SMOLE primerne za 3D tiskalnik Anycubic Photon S

Photon S uporablja vse 3D smole, ki delujejo z UV svetlobo 405nm. Primerne smole najdete v zavihku RESIN | SMOLE  kjer se nahajajo smole različnih proizvajalcev za uporabo v različnih aplikacijah od standardne, tough, dentalne, castable, fleksibilne in vse do water washable in preostalih smol.

Tehnične specifikacije

● Tehnologija: LCD |MSLA
● Svetlobni vir: 405nm
● XY resolucija: 47 mikronov , 2560 x 1440
● Višina sloja: 0.025 – 0.1 mm
● Hitrost tiskanja: 20 mm / uro
● Moč: 50W
● Material za tiskanje: 405nm UV smola
● Velikost tiskalnika: 230 x 200 x 400 mm
● Volumen tiskanja: 115 x 65 x 165 mm
● Teža: 9.6 kg


Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobave, sprememb postopkov.
Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov.
Pred nakupom se posvetujte s strokovnjakom, zaradi lažje in pravilne izbire 3D tiskalnika primernega za vas.Dodatne informacije

Teža 9000 g
Dimenzije 250 × 280 × 450 mm
IZDELEK

3D TISKALNIK

ZNAMKA

ANYCUBIC

TEHNOLOGIJA

DLP, LCD, UV LCD

VELIKOST MIZE

Širina 101mm do 149mm

VIŠINA TISKA

od 150-199mm

Brand

Anycubic

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.