0
SKU: 29832

Bambu Lab X1E Combo – 3D tiskalnik

Bambu Lab X1E – sprostite natančnost v industrijskih inovacijah. Izboljšajte svoje podjetje z našo najsodobnejšo rešitvijo, ki vključuje višjo temperaturo hotend in ogrevano komoro za izdelavo za neprimerljive zmogljivosti tiskanja. Izkusite brezskrbnost z varnostjo WiFi na ravni WPA-2 Enterprise. X1E je izpopolnjena verzija X1 Carbon Combo, je izdelan za vodilne v industriji, ki zahtevajo odličnost. Natančnost, zmogljivost in varnost združujejo Bambu Lab X1E – vaš prehod do naprednega 3D tiskanja za prihodnost industrije.

Glavne značilnosti:

 • Vključuje avtomatski materialni sistem
 • Volumen tiskanja 256 x 256 x 256 mm
 • Največja hitrost 500 mm/s
 • Večja temperatura šobe do 320°C
 • Izboljšane in več možnosti povezave

 

Servis, podpora in garancija proizvajalca. Največjo izbira filamentov, resin | smol, dodatkov in rezervnih delov v Sloveniji, …

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , EAN: 6975337035770

2.767,05 z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 70,93 €
Vaš mesečni obrok
+ 150 € polog
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
48 x 70,93 €
Odplačati želim čim prej
12 x 251,86 €
Želim si izbrati svoje obroke
12 x 251,86 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Razpoložljivost:

Na zalogi

Featured Videos

Opis

Bambu Lab X1E Combo – 3D tiskalnik

Bambu Lab X1E – sprostite natančnost v industrijskih inovacijah. Izboljšajte svoje podjetje z našo najsodobnejšo rešitvijo, ki vključuje višjo temperaturo hotend in ogrevano komoro za izdelavo za neprimerljive zmogljivosti tiskanja. Izkusite brezskrbnost z varnostjo WiFi na ravni WPA-2 Enterprise. X1E je izpopolnjena verzija X1 Carbon Combo, je izdelan za vodilne v industriji, ki zahtevajo odličnost. Natančnost, zmogljivost in varnost združujejo Bambu Lab X1E – vaš prehod do naprednega 3D tiskanja za prihodnost industrije.

Glavne značilnosti:

 • Vključuje avtomatski materialni sistem
 • Volumen tiskanja 256 x 256 x 256 mm
 • Največja hitrost 500 mm/s
 • Večja temperatura šobe do 320°C
 • Izboljšane in več možnosti povezave

 

Bambu Lab X1E

Predstavljamo 3D tiskalnik Bambu Lab X1E – sprostite natančnost v industrijskih inovacijah. Izboljšajte svoje podjetje z našo najsodobnejšo rešitvijo, ki vključuje višjo temperaturo hotend in ogrevano komoro za izdelavo za neprimerljive zmogljivosti tiskanja. Izkusite brezskrbnost z varnostjo WiFi na ravni WPA-2 Enterprise. X1E je izpopolnjena verzija X1 Carbon Combo, je izdelan za vodilne v industriji, ki zahtevajo odličnost. Natančnost, zmogljivost in varnost združujejo Bambu Lab X1E – vaš prehod do naprednega 3D tiskanja za prihodnost industrije.

Stabilna povezava Ethernet, povezava WPA2-Enterprise Authentication Wi-Fi

X1E ponuja možnost povezovanja z vašimi napravami prek na novo dodanih vrat Ethernet, kar zagotavlja robustno omrežno komunikacijo v kompleksnih okoljih. Ethernetno povezljivost je mogoče uporabiti tudi v natrpanih okoljih brezžičnega signala. Poleg tega X1E zagotavlja WPA2-Enterprise Wi-Fi Authentication (EAP-PEAP/EAP-TLS/TAP-TTLS) in posamezna fizična prekinitvena stikala za Wi-Fi in Ethernet, ki izpolnjujejo stroge varnostne zahteve omrežja.

Popolnoma funkcionalen z načinom samo LAN

X1E lahko deluje neodvisno brez povezave z Bambu Cloud Service, popolnoma delujoč znotraj vašega lokalnega omrežja. Kupci lahko na daljavo upravljajo X1E prek komunikacije LAN, ne da bi potrebovali internetno povezavo. Za dodatne podrobnosti prilagajanja se obrnite na regionalnega prodajalca.

Težka zračna filtracija

Bambu Lab je združil predfilter G3, filter H12 HEPA in visokokakovostni filter z aktivnim ogljem iz kokosove lupine, da zagotovi optimalno filtracijo zraka. Izboljšano filtriranje lahko učinkovito zmanjša čezmerne vonjave in delce pri tiskanju v manj prezračenih okoljih.

Aktivno ogrevanje in nadzorovana temperatura komore – Zmanjšajte upogibanje, izboljšajte lepljenje plasti

X1E lahko aktivno ogreva in uravnava temperaturo komore. Natančno nadzorovana temperatura komore (do 60 °C ali 140 °F) izboljša kakovost tiskanja, zlasti za filamente, ki so nagnjeni k zvijanju, kot sta ABS in PC.

Več toplote za materiale z višjo temperaturo

Višja temperatura šob omogoča tiskanje zmogljivejših materialov, kot sta PPA-CF/GF PPS in PPS-CF. Ti novi materiali imajo boljšo dimenzijsko stabilnost, toplotno odpornost in mehanske lastnosti.

Robusten visokohitrostni CoreXY – super hitra in trdna struktura za neprekinjeno visokohitrostno tiskanje

Vrhunske palice iz ogljikovih vlaken v strukturi gibanja CoreXY omogočajo, da X1E doseže pospešek glave orodja 20.000 mm/s² z zmanjšanjem teže gibljivih delov. Ta hitrejši pospešek omogoča, da X1E dlje časa vzdržuje svojo največjo hitrost potovanja 500 mm/s, kar znatno skrajša skupni čas tiskanja.

Kompenzacija vibracij in iztiskanja – stabilni in kakovostni tiski tudi pri višjih hitrostih

X1E lahko aktivno kompenzira tresljaje osi XY in težave z iztiskanjem, da zagotovi izjemno gladko kakovost tiskanja. Vse meritve so popolnoma samodejne, kar odpravlja potrebo po ročnih nastavitvah.

Zaznavanje napak z umetno inteligenco – Zmanjšajte izgubo žarilne nitke in izpad stroja

Algoritem umetne inteligence X1E lahko s pomočjo Lidarja in računalniškega vida zazna nepopolnosti prve plasti in napake špagetov. Nato samodejno začasno ustavi tiskanje, da prepreči katastrofalne okvare.

Podpira samodejno ponovno nalaganje filamentov in omogoča tiskanje več materialov s podpornim materialom za izboljšano kakovost površine

X1E lahko vzporedno poveže 4 sisteme Bambu AMS za tiskanje z do 16 koluti filamentov, kar je dobro za tiskanje namenskih podpornih materialov za brezšivno površino in večbarvno tiskanje. Sistem AMS podpira tudi samodejno vnovično polnjenje filamentov, da porabite vse filamente na eni tuljavi pred preklopom na naslednjo.

Želite več informacij o Bambu Lab X1E Combo – 3D tiskalnik?

Izjava o omejitvi odgovornosti:

 1. Pred sestavljanjem ali uporabo 3D tiskalnika natančno preberite in upoštevajte navodila za uporabo.
 2. Spreminjanje in prilagajanje 3D tiskalnika je strogo prepovedano.
 3. Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli težave, ki bi nastale zaradi sprememb ali firmware nadgradenj.
 4. Garancijo zagotavlja proizvajalec tiskalnika Bambu Lab.
 5. Zamenjavo delov opravite le z originalnimi nadomestnimi deli Bambu Lab namenjeni za ta tiskalnik.
 6. Vedno uporabite ustrezno izmenično napetost za vašo regijo.
 7. 3D tiskalnika ne postavljajte v bližino vnetljivih materialov ali kakršnih koli virov toplote. 3D tiskalnik uporabljajte samo v ustrezno prezračenih prostorih.
 8. Ohranite varno razdaljo od tiskalnika.
 9. Čeprav je tiskalnik sestavljen še ne zagotavlja, da bo 3D tisk modela izveden uspešno. 3D tiskalnik je le naprava, ki natisne 3D modele, ki ste mu jih posredovali. Za uspešen tisk je potrebno, da je 3D model pravilno zrisan in izvožen v primerno datoteko ter v programu za pripravo modela pravilno izbrane nastavitve tiskanja na podlagi geometrije modela, uporabljenega filamenta, …

Bambu Lab Support Center | Pogosta vprašanja | Poprodajna tehnična podpora | Politika poprodajnih storitevNavodila za uporabo


Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobave, sprememb postopkov.
Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov.
Pred nakupom se posvetujte s strokovnjakom, zaradi lažje in pravilne izbire 3D tiskalnika primernega za vas. Pred menjavami delov in nadgradnjami firmware se prepričajte o postopkih menjav ali nadgradenj ter jih opravite le v primeru, da ste jih v popolnosti razumeli. V nasprotnem primeru se obrnite na strokovnjaka. Menjave, nadgradenje ter nadgradenje firmware izvedete na lastno odgovornost.


 

Dodatne informacije

Teža 35000 g
IZDELEK

3D TISKALNIK

ZNAMKA

BAMBU LAB

TEHNOLOGIJA

EDEN, FDM, FFF

VELIKOST MIZE

Širina 200mm do 299mm, Širina 250mm do 299mm

VIŠINA TISKA

od 200-299mm

Brand

BAMBU LAB

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Podobni izdelki:

BAMBU LAB P1S COMBO HYPER FILAMENT
On Sale
Sale!
%
Off
3
Save €31
30.5€
3%
30.5
Možen osebni prevzem

Bambu Lab P1S Combo + 4 x Hyper PLA

Original price was: €1.199,00.Current price is: €1.169,00. z DDV
Bambu Lab X1 Carbon HYPER FILAMENT
On Sale
Sale!
%
Off
1
Save €17
17.08€
1%
17.08
Možen osebni prevzem

Bambu Lab X1 Carbon + 4 x Hyper PLA

Original price was: €1.451,80.Current price is: €1.435,00. z DDV