0
SKU: 25965-1 ,

Super Lube® Multi-Use Synthetic Oil with Syncolon® (PTFE)

 

Večnamensko sintetično olje Super Lube® je vrhunsko sintetično olje z suspendiranimi delci Syncolon® (PTFE), ki se vežejo na površine gibljivih delov in zagotavljajo zaščito pred trenjem, obrabo, rjo in korozijo. Idealen je za industrijske stroje in opremo. Naprave delujejo dlje, čas izpadov se zmanjša in produktivnost se poveča. Multi-Use Synthetic Oil with Syncolon® (PTFE) z ISO 100 in ima temperaturno območje od -45 ° F do 450 ° F (-43 ° C do 232 ° C). Večnamensko sintetično olje Super Lube® je dielektrično, varno za živila, čisto in okolju prijazno. Varno je za uporabo na kovinskih, lesenih, usnjenih, pobarvanih površinah, tkaninah, večini plastike in gume.

Količina: 7g

Kot nalašč za uporabo na vseh linearnih vodilih v 3D tiskalniku. Za navojne palice uporabite mazivo Super Lube® Multi-Purpose Synthetic Grease with Syncolon® (PTFE) Pred dodajanjem novega olja ali maziva s čistilom očistite palice s Super Lube® Super Clean

 

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , EAN: 0082353510146

11,90 z DDV

Razpoložljivost:

Na zalogi

Opis

Super Lube® Multi-Use Synthetic Oil with Syncolon® (PTFE)

 

Večnamensko sintetično olje Super Lube® je vrhunsko sintetično olje z suspendiranimi delci Syncolon® (PTFE), ki se vežejo na površine gibljivih delov in zagotavljajo zaščito pred trenjem, obrabo, rjo in korozijo. Idealen je za industrijske stroje in opremo. Naprave delujejo dlje, čas izpadov se zmanjša in produktivnost se poveča. Multi-Use Synthetic Oil with Syncolon® (PTFE) z ISO 100 in ima temperaturno območje od -45 ° F do 450 ° F (-43 ° C do 232 ° C).

Večnamensko sintetično olje Super Lube® je dielektrično, varno za živila, čisto in okolju prijazno. Varno je za uporabo na kovinskih, lesenih, usnjenih, pobarvanih površinah, tkaninah, večini plastike in gume.

Količina: 7g

Kot nalašč za uporabo na vseh linearnih vodil v 3D tiskalniku.

Za navojne palice uporabite mazivo Super Lube® Multi-Purpose Synthetic Grease with Syncolon® (PTFE)

Pred dodajanjem novega olja ali maziva s čistilom očistite palice s Super Lube® Super Clean

 


Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobave, sprememb postopkov.
Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov.
Pred uporabo preberite varnostna navodila za uporabo izdelka.


Dodatne informacije

Teža 200 g
IZDELEK

MAZIVO

ZNAMKA

Super Lube®

TISKALNIK

UNIVERZAL

Brand

Super Lube®

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.