0

CREALITY CR-Touch Auto Leveling Kit

CREALITY3D CR-Touch Auto Leveling Kit je rešitev za izravnavo delovne površine 3D tiskalnika, ki jo je razvil Creality na podlagi več sto milijonov uporabniških podatkov, ki so jih uporabili razvijalci pri razvoju CR-Touch senzorja. V primerjavi s tradicionalnim samodejnim izravnavanjem je združljiv z več površinami za 3D tiskalnike.

Številka nadomestnega dela: 4001010026

Primeren za tiskalnike Creality: Creality CR-10S V2, Creality CR-10 V3, Creality Ender 3, Creality Ender 3 Pro, Creality Ender 3 V2, Creality Ender 3 Max, Creality Ender 5, Creality Ender 5 Pro

 

Zagotavljamo vam servis, podporo in garancijo proizvajalca, največjo izbiro filamentov, resin | smol, dodatkov in rezervnih delov v Sloveniji, …

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , EAN: 4001010026

44,90 z DDV

Predvidena odprema

Opis

CREALITY CR-Touch Auto Leveling Kit

CREALITY3D CR-Touch Auto Leveling Kit je rešitev za izravnavo delovne površine 3D tiskalnika, ki jo je razvil Creality na podlagi več sto milijonov uporabniških podatkov, ki so jih uporabili razvijalci pri razvoju CR-Touch senzorja. V primerjavi s tradicionalnim samodejnim izravnavanjem je združljiv z več površinami za 3D tiskalnike. Primeren za tiskalnike Creality CR-10S V2, Creality CR-10 V3, Creality Ender 3, Creality Ender 3 Pro, Creality Ender 3 V2, Creality Ender 3 Max, Creality Ender 5, Creality Ender 5 Pro

Številka nadomestnega dela: 4001010026

Dolga življenjska doba

Visoka kakovost zagotavlja dolgo življenjsko dobo več kot 100.000 uporab.

Bolj trpežne kovinske sonde

CR-Touch ima kovinsko sondo, ki zmanjša obrabo in znatno podaljša življenjsko dobo.

Večtočkovno zaznavanje in pametno uravnoteženje

Senzor CR-Touch izvaja večtočkovno zaznavanje na delovni površini in beleži višino vsake zaznavne točke. Sistem na podlagi višine vsake točke ustvari navidezno ravnino in izračuna kot naklona med šobo in ploščo. 3D tiskalnik na podlagi teh točk samodejno kompenzira različne točke na delovni površini.

Visoko natančne elektromagnetne komponente in fotoelektrični senzor

Po vklopu elektromagnetne komponente je sonda pripravljena na meritev. Ko se sonda dotakne tiskalne platforme, fotoelektrični senzor na vezju zazna kontaktni signal, sistem pa zabeleži trenutno višino delovne površine.

Primeren samo za 3D tiskalnike z 32-bitno matično ploščo 4.2.2 / 4.2.7.

Senzor CR-Touch je mogoče uporabiti na naslednjih površinah za tiskanje:

  • PEI
  • Steklo
  • Kovina
  • Magnetne delovne plošče
  • Steklo Karborund

Enostavna namestitev in uporaba

Prenesite program CR-Touch z uradnega spletnega mesta Creality in ga kopirajte na kartico TF / SD. Kartico vstavite neposredno v režo za kartico na 3D -tiskalniku. Po vklopu lahko program posodobite.

Navodila za namestitev CR-Touch senzorja

Primeren za tiskalnike Creality:

Creality CR-10S V2
Creality CR-10 V3
Creality Ender 3
Creality Ender 3 Pro
Creality Ender 3 V2
Creality Ender 3 Max
Creality Ender 5
Creality Ender 5 Pro

Želite več informacij o CREALITY CR-Touch Auto Leveling Kit?


Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobave, sprememb postopkov.
Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov.
Pred nakupom se posvetujte s strokovnjakom, zaradi lažje in pravilne izbire dela primernega za vaš 3D tiskalnik.


Brand

CREALITY

Dodatne informacije

Teža 300 g
IZDELEK

DODATKI, NADOMESTNI DELI, SENZOR

ZNAMKA

CREALITY

TISKALNIK

Creality CR-10 V2, Creality CR-10 V3, Creality Ender 3, Creality Ender 3 Pro, Creality Ender 3 V2, Creality Ender 3 MAX, Creality Ender 5, Creality Ender 5 Pro

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.