0
SKU: 25982-1 , , ,

Filter za smolo – 25 kom

 

Smolo je potrebno po uporabi prefiltrirati, da iz nje odstranimo potencialno nesnago ali delčke, ki so med tiskanjem odpadli iz modela.

Zagotavljamo vam servis, podporo 24/7 in garancijo proizvajalca, največjo izbiro filamentov, resin | smol, dodatkov in rezervnih delov za 3D tiskalnike v Sloveniji, …

 

Oznake: , , , , , , , , , , , , , EAN: 7340002118338

19,90 z DDV

Razpoložljivost:

Na zalogi

Opis

Filter za smolo – 25 kom

Smolo je potrebno po uporabi prefiltrirati, da iz nje odstranimo potencialno nesnago ali delčke, ki so med tiskanjem odpadli iz modela.Želite več informacij o Filter za smolo – 25 kom?


Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobave, sprememb postopkov.
Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov.
Pred nakupom se posvetujte s strokovnjakom, zaradi lažje in pravilne izbire 3D tiskalnika primernega za vas, filamenta, nadomestnega dela primernega za vaš 3D tiskalnik.


Dodatne informacije

Teža 300 g
IZDELEK

DODATKI, FILTER

Brand

PRIMACREATOR

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.