0

Creality 3D CR-3040 Pro BLTouch Auto Leveling Sensor

Creality3D CR-3040 Pro BLTouch Auto Leveling Sensor. Nadomestni BLTouch senzor za avtomatsko nivelacijo delovne površine za 3D tiskalnik Creality CR-3040 Pro.

Številka nadomestnega dela: 4001010013

Primeren za tiskalnike Creality: Creality CR-3040 Pro

 

Zagotavljamo vam največjo izbiro 3D tiskalnikov, filamentov, resin | smol, dodatkov in rezervnih delov v Sloveniji ter servis in podporo.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Part Number: 4001010013

49,90 z DDV

Razpoložljivost:

Na zalogi

Cena izdelka
z DDV
Skupaj dodatnih možnosti:
z DDV
Skupaj naročilo:
z DDV

Opis

Creality3D CR-3040 Pro BLTouch Auto Leveling Sensor – ORIGINAL

Creality3D CR-3040 Pro BLTouch Auto Leveling Sensor. Nadomestni BLTouch senzor za avtomatsko nivelacijo delovne površine za 3D tiskalnik Creality CR-3040 Pro.

Številka nadomestnega dela: 4001010013

Primeren za tiskalnike Creality:

Creality CR-3040 Pro

 

Želite več informacij o Creality3D CR-3040 Pro BLTouch Auto Leveling Sensor?

 

Izjava o omejitvi odgovornosti:

  1. Pred sestavljanjem ali uporabo nadgradenj natančno preberite in upoštevajte navodila in garancijske pogoje proizvajalca vašega 3D tiskalnika.
  2. Spreminjanje in prilagajanje 3D tiskalnika je na lastno odgovornost.
  3. Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli težave, ki nastanejo ob nadgradnji 3D tiskalnika. Izgubo garancije, ki bi nastale zaradi sprememb ali firmware nadgradenj, ki niso odobrene s strani proizvajalca vašega 3D tiskalnika.

Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobave, sprememb postopkov.
Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov.
*Pred menjavami delov in nadgradnjami firmware se prepričajte o postopkih menjav ali nadgradenj ter jih opravite le v primeru, da ste jih v popolnosti razumeli. V nasprotnem primeru se obrnite na proizvajalca vašega 3D tiskalnika. Menjave in nadgradnje, ki jih ni odobril proizvajalec vašega 3D tiskalnika ter nadgradnje firmware izvedete na lastno odgovornost. Za vse morebitne težave s programsko opremo ali firmwer-ja 3D tiskalnika se obrnite na proizvajalca programske opreme.


Dodatne informacije

Teža 400 g
IZDELEK

LEVEL SENZOR, NADOMESTNI DELI, SENZOR

ZNAMKA

CREALITY

TISKALNIK

Creality CR-3040 Pro

Brand

CREALITY

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.