0
SKU: 27948-1 , ,

Acrylic Primer German Panzer Grey 60 ml

Površinski temeljni premaz Vallejo Acrylic Primer German Panzer Grey 60 ml se uporablja za pripravo površine modela ali miniature pred začetkom postopka barvanja. Primerje je mogoče nanašati na vse površine, smolo, PVC, medenino, belo kovino ali les.

 

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , EAN: 8429551736039

14,90 z DDV

Razpoložljivost:

Na zalogi

Opis

Acrylic Primer German Panzer Grey 60 ml – Vallejo

Površinski temeljni premaz Vallejo Acrylic Primer German Panzer Grey 60 ml se uporablja za pripravo površine modela ali miniature pred začetkom postopka barvanja. Primerje je mogoče nanašati na vse površine, smolo, PVC, medenino, belo kovino ali les.

Vallejo akrilni temeljni premaz

Površinski temeljni premaz je na voljo v različnih osnovnih odtenkih, ki se najpogosteje uporabljajo za pripravo površine modela ali miniature pred začetkom postopka barvanja. Primerje je mogoče nanašati na vse površine, smolo, PVC, medenino, belo kovino ali les. Primer, ki ohrani tudi najmanjšo podrobnost modela in izboljša oprijem barv, nanesenih na to podlago. Primer je priporočljivo nanašati v različnih slojih, izdelek se hitro suši in že v nekaj urah po nanosu tvori homogen film izredne trdnosti in odpornosti. Površinski temeljni premaz lahko uporabite neposredno ali razredčite z Vallejo Airbrush Thinner of Flow Improver. Priporočene nastavitve kompresorja so približno 15-20 PSI ali 0,5 do 1 kg. Za najboljše vzdrževanje airbrusha je priporočljiva uporaba čistila za airbrush Vallejo.

Površinski temeljni premaz ni vnetljiv in ne vsebuje topil.

 


Želite več informacij o Vallejo Acrylic Primer German Panzer Grey 60 ml?


Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobave, sprememb postopkov.
Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov.
Pred nakupom se posvetujte s strokovnjakom, zaradi lažje in pravilne izbire 3D tiskalnika primernega za vas. Pred menjavami delov in nadgradnjami firmware se prepričajte o postopkih menjav ali nadgradenj ter jih opravite le v primeru, da ste jih v popolnosti razumeli. V nasprotnem primeru se obrnite na strokovnjaka. Menjave, nadgradenje ter nadgradenje firmware izvedete na lastno odgovornost.


Dodatne informacije

Teža 200 g
IZDELEK

BARVA

ZNAMKA

VALLEJO

Brand

VALLEO

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.