0
SKU: ABSMED-1 , , ,

ABS MED filament 1.75mm 1000g

Model: ABS MED
Barva: WHITE
Premer filamenta: 1.75 mm
Toleranca polnila: ± 0,05 mm
Temperatura tiskanja: 235 – 250°C
Priporočljiva hitrost tiskanja: 30 – 60mm/s
Priporočljiva temperatura tiskalne plošče: 90°C
Teža polnila brez koluta | netto: 1000 g
Primeren za: 3D tiskalnike in naprave, ki podpirajo tiskanje do temperature 250°C

ABS MED je namenjen uporabi z medicinskih napravah, medicinskih pripomočkih, medicinskem potrošnem materialu in pripomočkih za nego na domu ter ustreza standardom za uporabo v medicini. Tiskanje z ABS MED je enostavno s tiskalniki, ki imajo zaprto komoro in so opremljeni s filtri HEPA. Možna naknadna obdelava površine za lepši videz. Izpostavljenost soncu oslabi ABS, zato ga odsvetujemo pri uporabi na prostem

 

Zagotavljamo vam servis, podporo 24/7 in garancijo proizvajalca, največjo izbiro filamentov, resin | smol, dodatkov in rezervnih delov v Sloveniji, …

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , EAN: ABSMED

42,70 z DDV

Razpoložljivost:

Na zalogi

Opis

ABS MED filament 1.75mm 1000g

ABS MED je namenjen uporabi z medicinskih napravah, medicinskih pripomočkih, medicinskem potrošnem materialu in pripomočkih za nego na domu ter ustreza standardom za uporabo v medicini.

Tiskanje z ABS MED je enostavno s tiskalniki, ki imajo zaprto komoro in so opremljeni s filtri HEPA. Možna naknadna obdelava površine za lepši videz.

Izpostavljenost soncu oslabi ABS, zato ga odsvetujemo pri uporabi na prostem


Želite več informacij o ABS MED filament 1.75mm 1000g?


Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobave, sprememb postopkov.
Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov.
Pred nakupom se posvetujte s strokovnjakom, zaradi lažje in pravilne izbire 3D tiskalnika primernega za vas, filamenta, nadomestnega dela primernega za vaš 3D tiskalnik.


Dodatne informacije

Teža 1300 g
IZDELEK

FILAMENT

ZNAMKA

TREED

PREMER

1.75mm

MATERIAL

ABS

BARVA

WHITE

TEŽA

1000g

Brand

TREED

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.