Z-ULTRAT Plus

Primerni za: Inventure

Z-ULTRAT Plus je visoko elastičen ABS za 3D tiskanje. Idealen je za funkcionalne prototipe ali 3D tiskanje kompleksnih premikajočih mehanizmov v kosu. Ne glede na namen, objekti, ustvarjeni z Z-ULTRAT Plus, ostanejo zanesljivi. Poleg tega visokotemperaturni učinki ne vplivajo na material. Njegova izredna odpornost omogoča zahtevne teste v neugodnih okoljih. Filament je primerna tudi za izdelavo trajnih delov za avtomobilsko industrijo in inženirske namene. Izboljšana adhezija med sloji okrepi trdnost natisnjenih delov.

Skupaj s filamentom Z-SUPPORT Plus je Z-ULTRAT Plus zanesljiva rešitev za 3D tiskanje zapletenih, votlih predmetov. Raztopljive podporne strukture omogočajo tiskanje delov enega v drugem. Ta funkcija zagotavlja primerno rešitev za stroškovno učinkovito proizvodnjo majhnih serij. Na osnovi ABS lahko material vzdrži naknadno obdelavo z acetonom in mehansko obdelavo. Material za tiskanje Z-ULTRAT Plus je navit v kartuši, kar zagotavlja najvišjo kakovost tiskanja.

Zortrax Inventure Kartuša 350 g ±5% 1.75 mm
Lastnosti Metric English Test Metoda
Flexural Modulus 1.51 GPa 219 ksi ISO 178:2011
Breaking Stress 31.32 MPa 4540 psi ISO 527:1998
Glass Transition Temperature 70.19oC/m2 158oF ISO 11357-3:2014

Razpoložljive barve Z-ULTRAT Plus filamentov

Za nakup v trgovini izberite željeno barvo

Z-ULTRAT Plus 350g primeren za Inventure tiskalnik

Blue

Blue

Graphite

Graphite

Ivory

Ivory

Orange

Orange

Pure Black

Pure Black

Red

Red

GRELNI VENTIL. Prototip grelnega ventila natisnjen z Z-ULTRAT Plus. Izboljšana trajnost omogoča natančno testiranje v realnih razmerah.

Možnosti uporabe

  • Industrijska izdelava prototipov
  • Zapletene konstrukcije iz več elementov
  • Kompleksni mehanizmi
  • Podrobni arhitekturni modeli
  • Majhni elementi, bogati s podrobnostmi
  • Votli deli
  • Modeli z zapletenimi organskimi oblikami, ki jih je težko narediti s tradicionalnimi metodami

Visoka obstojnost

Z-ULTRAT Plus je izjemno odporen na udarce in ima izboljšano medsebojno oprijemljivost v primerjavi s standardnim ABS. Filament nudi 3D tiskane dele za trajno uporabo tudi na prostem.

Izjemno podrobno 3D tiskanje

Z-ULTRAT Plus filament je idealen za 3D tiskanje majhnih, zapletenih mehanizmov in zapletenih prototipov zaradi njegove dimenzijske natančnosti in odlične kakovosti površine.

Tiskanje z Z-SUPPORT Plus

Čeprav je Z-ULTRAT Plus zasnovan na ABS, je bila njegova sestava spremenjena, da omogoča sočasno 3D tiskanje z vodotopnim filamentom Z-SUPPORT Plus na osnovi PVA.

Z-ULTRAT Plus

Celotno paleto filamentov Zortrax Z-ULTRAT Plus lahko kupite v naši spletni trgovini.