0

Zortrax Inkspire UV LCD – 3D tiskalnik

Tehnologija tiskanja: UV LCD
Volumen tiskanja: 132 x 74 x 175 mm
Smole: Zortrax Resin BASIC, Resin PRO, FLEXIBLE, DENTAL Model ter vse smole z valovno dolžino 405 nm.
XY resolucija: 50 mikronov
Višina plasti: 25 – 100 mikronov

3D tiskalnik Zortrax Inkspire je namizni 3D tiskalnik na smolo, ki deluje v UV LCD tehnologiji. Zasnovan je okoli LCD zaslona visoke ločljivosti z osvetlitvijo UV LED, ki zagotavlja, da je vsak del plasti izpostavljen isti količini UV svetlobe, da se smola enakomerno strdi. Ena slikovna točka meri le 50 x 50 mikronov, minimalna višina plasti pa le 25 mikronov. Zato so najmanjše podrobnosti, ki jih lahko Zortrax Inkspire 3D natisne, s prostim očesom nevidne.
Tiskalnik primeren za zahtevne uporabnike, profesionalce, zobozdravnike, zobne tehnike, zlatarje.

Servis, podpora in garancija proizvajalca. Največjo izbira filamentov, resin | smol, dodatkov in rezervnih delov v Sloveniji, …

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , EAN: 5902280823643

Izdelek ni več dobavljiv

Opis

3D TISKALNIK ZORTRAX INKSPIRE UV LCD

Desktop DLP 3D tiskalnik, pripravljen za hitro izdelavo modelov – Zortrax INKSPIRE UV LCD

Zortrax Inkspire je namizni 3D tiskalnik, ki uporablja UV-svetlobo za strjevanje fotopolimerov po plasteh.
Tiskalnik ponuja neprimerljivo natančnost, zaradi česar je odlična izbira za draguljarje, zobozdravnike, inženirje, in druge strokovnjake, ki potrebujejo relativno majhne, a neverjetno podrobne modele. Celotno delovno površino natisne v enakem času kot samo en model. Ker se celoten prečni prerez modela projecira na smolo v celoti na enkrat je tiskanje veliko hitrejše od tiskanja z SLA tiskalniki. Glede na število modelov, ki so nameščeni v delovnem prostoru in vrsti infilla, je lahko Zortrax Inkspire do osemkrat hitrejši od vrhunskih SLA 3D tiskalnikov. 3D tiskanje s tako hitrostjo je do sedaj pomenilo slabšo kvaliteto modelov in vidnost podrobnosti. Z Zortraxom Inkspire ni več tako.

Točnost visoke hitrosti

3D tiskalniki na smolo običajno delujejo v tehnologiji SLA ali DLP. SLA je natančen, vendar razmeroma počasen. DLP je veliko hitrejši, saj projektor osvetli celoten sloj na smolo hkrati, vendar je stopnja podrobnosti odvisna od ločljivosti projektorja. V Zortrax Inkspire, svetloba, ki jo oddaja UV-dioda, gre skozi vrhunski LCD-zaslon z visoko ločljivostjo. Natančno zasnovan sistem leč zagotavlja, da je vsak del sloja izpostavljena enaki količini UV svetlobe, ki enakomerno strdi smolo. Zato Zortrax Inkspire ponuja kakovost natisnjenih modelov, ki presegajo vodilne SLA 3D tiskalnike in tiska do 8-krat hitreje.

Fotopolimerna tehnologija

Zortrax Inkspire deluje s tehnologijo z uporabo fotopolimerov, ki je sama po sebi natančnejša od FDM. Višino plasti lahko nastavite na najmanj 25 mikronov. Optimalna debelina stene je le 50 mikronov, enako kot natančnost tiska po X/Y osi. Na ta način je mogoče tiskanje 3D modelov z visoko natančnostjo natisnjenih podrobnosti Tiskalnik deluje z Zortrax smolami, podprte so tudi smole drugih proizvajalcev, pod pogojem, da jih lahko utrjuje UV-svetloba z valovno dolžino 405 nm.

Dediščina kakovosti

3D tiskalniki Zortrax so osvojili številne nagrade in postali standard kakovosti za profesionalce po vsem svetu. Med drugim so našli svoje mesto tudi pri Boschu in NASI. Skozi leta zagotavljanja kakovostnih izdelkov vrhunskim podjetjem smo razvili storitve za podporo strankam, ki so na voljo po vsem svetu. Zortrax Inkspire združuje vse izkušnje prejšnjih modelov in postavlja nov standard v tisku s smolo.

Lastnosti tiskalnika ZORTRAX Inkspire

Tiskanje:
UV LCD
Tehnologija tiskanja:
50 microns (0.05 mm)
Velikost pike:
25, 50, 100 microns
Hitrost tiskanja:
20-36 mm/h
Največji volumen modela:
74 x 132 x 175 mm
Podpore:
Mehansko odstranljive iz istega materiala kot model
Vir svetlobe:
UV integrirana luč (valovna dolžina 405 nm)
Povezave:
Wi-Fi, Ethernet, USB
Operacijski sistem:
Android
Procesor:
Quad Core
Ekran občutljiv na dotik:
4″ IPS 800 x 480
Smole:
Zortrax Photopolymer Resin Basic
Zunanje smole:
DA (valovna dolžina 405 nm)
Program:
Z-SUITE
Podprti tipi datotek:
.stl, .obj, .dxf, .3mf, .zcodex
Podprti formati:
.cws, .zcodex
Podprti OS:
Mac OS X / Windows 7 in novejši
Velikost naprave:
210 x 210 x 420 mm
Dimenzije paketa:
315 x 312 x 530 mm
Teža naprave | Teža paketa:
 9.2 kg | 10.5 kg
Priklop | Poraba:
240 V ~ 2.5A 50/60 Hz | 50W

Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobave, sprememb postopkov.
Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov.
Pred nakupom se posvetujte s strokovnjakom, zaradi lažje in pravilne izbire 3D tiskalnika primernega za vas.


Dodatne informacije

Teža 110000 g
Dimenzije 312 × 315 × 530 mm
IZDELEK

3D TISKALNIK

ZNAMKA

ZORTRAX

TEHNOLOGIJA

DLP, UV LCD

Brand

ZORTRAX

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.