0

ZMorph FAB – 3D tiskalnik

Tehnologija tiskanja: FDM Multitool – Multifunkcijska naprava
Tiskalna glava: ENA
Volumen tiskanja: 235 x 250 x 165mm
Premer filamenta: 1.75 [mm]
Višina plasti: od 50 mikronov

3D tiskalnik ZMORPH FAB je najnovejši model proizvajalca ZMorph in je tiskalnik, v katerem imate vse, kar potrebujete, zapakiran v funkcionalen in prijeten dizajn.

 • Pripravljen za nadgradnje
 • Multimaterialna podpora
 • HEPA in ogljikov filter
 • Tiho delovanje
 • Napredna programska oprema Voxelizer
 • Samodejno umerjanje delovne površine

Servis, podpora in garancija proizvajalca. Največjo izbira filamentov, resin | smol, dodatkov in rezervnih delov v Sloveniji, …

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , EAN: 5902706541090

Tiskalnik trenutno ni dobavljiv

Naročeno kmalu na zalogi...

Opis

ZMorph FAB – 3D printer

3D tiskalnik ZMORPH FAB je najnovejši model proizvajalca ZMorph in je tiskalnik, v katerem imate vse, kar potrebujete, zapakiran v funkcionalen in prijeten dizajn.

 • Pripravljen za nadgradnje
 • Multimaterialna podpora
 • HEPA in ogljikov filter
 • Tiho delovanje
 • Napredna programska oprema Voxelizer
 • Samodejno umerjanje delovne površine

Možnosti razširitve po vaših potrebah

 • 3D tiskanje z dvojnim extrderjem
 • CNC rezkanje
 • CNC graviranje
 • Lasersko rezanje
 • Lasersko graviranje
 • Tiskanje različnih materialov kot so glina, čokolada, …

3D tiskalnik Zmorph Fab

3D tiskalnik ZMORPH FAB je najnovejši model proizvajalca ZMorph in je tiskalnik, v katerem imate vse, kar potrebujete, zapakiran v funkcionalen in prijeten dizajn. Z ZMORPH FAB lahko svoje namizje spremenite v delavnico.

Pripravljen za uporabo

FAB ima samodejno kalibracijo delovne površine in zaznavanje, katera glava – orodja se uporablja. Zahvaljujoč temu lahko tiskalnik odpakirate in začnete delati v nekaj minutah.

Enojni ali dvojni extruder

Pri FAB 3D tiskalniku je standardno vključena ena glava za tiskanje z enim materialom, možno je dokupiti tudi glavo z dvojnim extruderjem. Z dvojnim extruderjem lahko izdelate dvobarvne modele ali ga uporabite za tiskanje podpornega materiala, kot je PVA.

Samodejno kalibriranje

Z napredno samodejno kalibracijo delovne površine vam ni treba skrbeti za neuspešnega tiska zaradi slabo izravnane delovne površine. Popolno kalibrirana delovne površina je ena najpomembnejših stvari za uspešen tisk.

Velik zaslon

Pregleden in pregleden zaslon na dotik omogoča zelo enostaven dostop do vseh nastavitev in spremljanje napredka trenutnega napredovanja tiska.

Izjemna kakovost izdelave

Težke aluminijaste plošče zagotavljajo neverjetno togost in stabilnost. Prav tako ščiti elektroniko pred prahom ali ostanki tiskanja ali z uporabo CNC glave orodja. Zelo trpežna konstrukcija je zasnovana tako, da omogoča delovno površino stabilno za 3D tiskanje in CNC rezkanje.

Filter zraka (opcijsko)

ZMorph FAB je opremljen s kombiniranim filtrom. Filter je kombinacija HEPA in ogljikovega filtra. HEPA skrbi za odstranjevanje delcev, ogljikov pa za hlape in neprijeten vonj.

Tihi delovanje

Z uporabo samo najboljših koračnih gonilnikov in stabilne platforme je tiskalnik zelo tih v primerjavi z drugimi podobnimi tiskalniki.

Vključena programska oprema

Vsestranska programska oprema za 3D tiskanje, CNC rezkanje ter lasersko graviranje in rezanje. Podprta so vsa orodja, ki jih lahko priklopite na ZMorph FAB. Preizkusite prednastavljene nastavitve za materiale ali sami ustvarite svoj profil. Voxelizer je optimiziran za 3D tiskalnike Zmorph, ki zagotavlja najboljše in najhitrejše rezultate.

SMART dodatna orodja (opcijsko)

Spreminjanje delovnih operacij v Zmorph Fab je hitro in enostavno s samodejnim zaznavanjem orodij, ki je trenutno uporabljen. Zamenjava orodij traja le nekaj preprostih korakov in ne več kot minuto. Takoj lahko delate, ne da bi se še dodatno mučili. Zmorph Fab ima zamenljiv sistem orodij. Z dodatnimi orodnimi lahko 3D tiskalnik enostavno spremenite v CNC rezkalni stroj ali laserski graver in rezalnik.

Želite več informacij o ZMorph FAB – 3D printer?


Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobave, sprememb postopkov.
Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov.
Pred nakupom se posvetujte s strokovnjakom, zaradi lažje in pravilne izbire 3D tiskalnika primernega za vas.


Dodatne informacije

Teža 300000 g
IZDELEK

3D TISKALNIK, CNC, LASER

ZNAMKA

ZMORPH

TEHNOLOGIJA

CNC, EDEN, FDM, FFF, LASER

EKSTRUDER

DVA, EDEN, MIX

VELIKOST MIZE

Širina 200mm do 299mm

VIŠINA TISKA

od 150-199mm

Brand

ZMORPH

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.