0

UNIZ SLASH C – 3D tiskalnik

Tehnologija tiskanja: MONO DLP, MONO UV LCD
Volumen tiskanja: 192 x 120 x 200mm
Zaslon: 4K, 3840 x 2400 slikovnih pik
Višina plasti: 10 – 300 mikronov

Za praznovanje 5. obletnice je UNIZ izdal poseben 3D tiskalnik omejene profesionalne serije – Slash C, ki uporablja 8.9-palčni 4K enobarvni LCD zaslon, posebej zasnovan za večjo prepustnost svetlobe in visoko ločljivost. Slash-C zagotavlja bistveno večji volumen kot drugi tiskalniki v razredu, ki ga lahko v celoti izkoristi s svojo zmožnostjo tiskanja več predmetov hkrati in s tem močno poveča produktivnost. Kakovostna izdelava sestavnih delov, hitrost tiskanja in brezkompromisno zaneslivost zagotavljajo, da je Slash-C kot nalašč za uporabo v mnogih panogah kot so inženiring, zlatarstvo, zobozdravstvo, arhitektura in tiskanju predstavitvenih modelov.

Prednosti tiskalnika UNIZ Slash C:

  • Volumen tiskanja 192 x 120 x 200 mm
  • 8.9″ 4K Mono LCD 3840 x 2400 slikovnih pik
  • Hitrost tiskanja do 150 mm/h
  • Inteligentna programska oprema

Idealen 3D tiskalnik za bolj zahtevne in napredne uporabnike (zlatarje, zobotehnike, inženirje, arhitekte), ki si želijo v osnovi večji volumen ter kvaliteten in hiter tisk.

Servis, podpora in garancija proizvajalca. Največjo izbira filamentov, resin | smol, dodatkov in rezervnih delov v Sloveniji, …

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , EAN: 715235125052

899,00 z DDV

Razpoložljivost:

Na zalogi odprema 3-5 dni.

Opis

UNIZ SLASH C – 3D tiskalnik na smolo

Za praznovanje 5. obletnice je UNIZ izdal poseben 3D tiskalnik omejene profesionalne serije – Slash C, ki uporablja 8,9-palčni 4K enobarvni LCD zaslon, posebej zasnovan za večjo prepustnost svetlobe in visoko ločljivost. Slash-C zagotavlja bistveno večji volumen kot drugi tiskalniki v razredu, ki ga lahko v celoti izkoristi s svojo zmožnostjo tiskanja več predmetov hkrati in s tem močno poveča produktivnost. Kakovostna izdelava sestavnih delov, hitrost tiskanja in brezkompromisno zaneslivost zagotavljajo, da je Slash-C kot nalašč za uporabo v mnogih panogah kot so inženiring, zlatarstvo, zobozdravstvo, arhitektura in tiskanju predstavitvenih modelov.

Kakovostna programska oprema podjetja UNIZ 3D tiskalnik na smolo dvigne še na višjo raven. V programski opremi je že vgrajena funkcija za popravilo datotek in pripravo na tiskanje, ki sama optimalno pripravi podpore, kjer jih potrebujete, pomanjšate, povečate zasukate ali zrcalite vaš model.

Prednosti tiskalnika UNIZ Slash C:

  • Volumen tiskanja 192 x 120 x 200 mm
  • 8.9″ 4K Mono LCD
  • Hitrost tiskanja
  • Inteligentna programska oprema

Volumen tiskanja Slash C

Tiskalnik odlikuje velik volumen tiskanja 192 x 120 x 200 mm kar vam omogoča tiskanje velikih modelov v enem kosu ali velike količine manjših modelov v enem samem tisku kar bodo znali ceniti predvsem zlatarji in zobotehniki. Velik volumen je kot nalašč za tiskanje arhitekturnih in inženirskih modelov.

Visoka natančnost tiskalnika Slash C

Tiskalnik uporablja velik 8.9″ 4K Mono LCD zaslon, ki zagotavlja natančno tiskanje z 3840 x 2400 slikovnih pik in ločljivostjo na XY osi 49,8 mikronov in največjo natančnostjo ±10 mikronov. Patentiran sistem UV svetlobe v obliki satja, enobarvni mono LCD zaslon lahko poveča prepustnost svetlobe za 50% in 30% moči od običajnih LCD zaslonov ter 10x daljšo življensko dobo zaslona.

Hitrost tiskanja

Tiskalniku z 126 UV svetlobnimi viri in 150W skupne moči UV svetlobnih virov omogoča tiskanje 80mm/uro ter kratek čas osvetljevanja plasti kar omogoča hitro in učinkovito tiskanje tudi do 150mm/uro v Natural Peel Mode.

Inteligentna programska oprema

Profesionalna programska oprema omogoča avtomatsko popravilo modela, podpira datoteke formata SLC, dodajanje optimalnih podpor z enim klikom. Izbira višine sloja med 10 – 300 mikronov. Uporablja datoteke formatov STL, OBJ, AMF, 3MF, SLC, UNIZ.

Nadzor tiskalnika in povezljivost

Tiskalnik za povezavo uporablja USB, WiFi, Ethernet. Za nadzor se uporablja PC ali pametni telefona na samem tiskalniku pa pametni gumb.

 

 

 

 

Želite več informacij, predstavitev ali testni print UNIZ SLASH C – 3D tiskalnik?


Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobave, sprememb postopkov.
Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov.
Pred nakupom se posvetujte s strokovnjakom, zaradi lažje in pravilne izbire 3D tiskalnika primernega za vas, filamenta, nadomestnega dela primernega za vaš 3D tiskalnik.


Brand

UNIZ

Dodatne informacije

Teža 10000 g
Dimenzije 600 × 500 × 170 mm
IZDELEK

3D TISKALNIK

ZNAMKA

CREALITY

TEHNOLOGIJA

FDM, FFF

EKSTRUDER

EDEN

VELIKOST MIZE

Širina 200mm do 249mm

VIŠINA TISKA

od 200-299mm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Pogovor z nami
Pogovor z nami
Potrebujete dodatne informacije o izdelkih? Tu smo, da vam pomagamo!
Povezovanje...
Trenutno ni na voljo noben naš operater. Prosim poskusite kasneje. Ali nam posredujte vaše vprašanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem roku.
Naši operaterji so zasedeni. Prosim poskusite kasneje.
:
:
:

Podatki, zbrani s tem obrazcem, se uporabljajo za vzpostavitev stika z vami. Za več informacij si oglejte naše privacy policy
Imate vprašanje? Pišite nam!
:
:

Podatki, zbrani v obrazcu za klepet, se uporabljajo za vzpostavitev stika z vami. Za več informacij si oglejte naše privacy policy
Klepet je končan
Je bil ta pogovor koristen? Glasujte za to pogovor.
Dobro Bad