0
SKU: 26841-1 ,

SuperGlue

SuperGlue je univerzalno superlepilo, ki je bilo izdelano za delo s široko paleto materialov za 3D tiskanje. Združuje moč, kakovost in vzdržljivost za popolne rezultate. Superglue je vedno dobro imeti poleg svojega 3D tiskalnika, saj nikoli ne veste, kdaj boste potrebovali hitro popravilo ali boste potrebovali zlepiti vaše 3D modele v večjo celoto. SuperGlue je idealen za lepljenje različnih materialov med seboj. Super Glue je dobavljiv v 10g pakiranju.

Idealna rešitev za lepljenje PLA, PETG, WOOD, ASAABS, PETG, TPU, PP, PC, Nylon, ter preostalih materialov.

 

Zagotavljamo vam največjo izbiro 3D tiskalnikov, filamentov, resin | smol, dodatkov in rezervnih delov v Sloveniji ter servis in podporo.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , EAN: 7340002118802

9,89 z DDV

Razpoložljivost:

Na zalogi

Opis

SuperGlue za hitro in učinkovito lepljenje 3D modelov

SuperGlue je univerzalno superlepilo, ki je bilo izdelano za delo s široko paleto materialov za 3D tiskanje. Združuje moč, kakovost in vzdržljivost za popolne rezultate. Superglue je vedno dobro imeti poleg svojega 3D tiskalnika, saj nikoli ne veste, kdaj boste potrebovali hitro popravilo ali boste potrebovali zlepiti vaše 3D modele v večjo celoto. Idealna rešitev za lepljenje PLA, PETG, WOOD, ASAABS, PETG, TPU, PP, PC, Nylon, ter preostalih materialov. SuperGlue je idealen za lepljenje različnih materialov med seboj. Super Glue je dobavljiv v 10g pakiranju.

 

Želite več informacij o SuperGlue?


Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobave, sprememb postopkov.
Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov.
Pred nakupom se posvetujte s strokovnjakom, zaradi lažje in pravilne izbire nadgradnje primerne za vaš 3D tiskalnik.


Brand

PRIMACREATOR

Dodatne informacije

Teža 100 g
IZDELEK

DODATKI

ZNAMKA

PRIMACREATOR

KOLIČINA

10g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.