0

Satin PLA filament Light Green 1.75mm 750g

Model: SATIN PLA | Satin PLA Light Green
Barva: SATIN Light Green
Barvna lestvica RAL | HEX: – | –
Tip: PLA
Premer: 1.75 mm
Toleranca polnila: ± 0,05 mm
Temperatura tiskanja: 180-210°C
Priporočljiva hitrost tiskanja: –
Priporočljiva temperatura delovne površine: 40-60°C | ni nujno potrebno
Teža polnila brez koluta | netto: 750 g
Velikost paketa (ŠxGxV): 205 x 60 x 210 mm
Primeren za: 3D tiskalnike in naprave, ki uporabljajo filament premera 1.75mm

PrimaSELECT PLA Satin je kvaliteten 3D tiskalni material, je nestrupen in nima neprijetnega vonja, ko ga natisnete. Zaradi svojih toplotnih značilnosti je preprosto dobiti odlične odtise. Filament PrimaSelect je navit na prozorni tuljavi, ki omogoča enostavno spremljanje preostale količine filamenta. Polilaktična kislina (PLA) je biološko razgradljiv polimer, ki se proizvaja iz mlečne kisline, ki se lahko fermentira iz pridelkov, kot so koruza.

Zagotavljamo vam servis, podporo 24/7 in garancijo proizvajalca, največjo izbiro filamentov, resin | smol, dodatkov in rezervnih delov za 3D tiskalnike v Sloveniji, …

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , EAN: 7340002114569

29,90 z DDV

Razpoložljivost:

Na zalogi

Cena izdelka
z DDV
Skupaj dodatnih možnosti:
z DDV
Skupaj naročilo:
z DDV

Opis

Satin PLA filament Light Green 1.75mm 750g – PrimaSelect

PrimaSELECT PLA Satin je kvaliteten 3D tiskalni material, je nestrupen in nima neprijetnega vonja, ko ga natisnete. Zaradi svojih toplotnih značilnosti je preprosto dobiti odlične odtise. Filament PrimaSelect je navit na prozorni tuljavi, ki omogoča enostavno spremljanje preostale količine filamenta.
Polilaktična kislina (PLA) je biološko razgradljiv polimer, ki se proizvaja iz mlečne kisline, ki se lahko fermentira iz pridelkov, kot so koruza.

Videz in barve Satin PLA filament Light Green 1.75mm 750g – PrimaSelect

PrimaSELECT PLA Satin ima na videz rahel sijaj. PrimaSELECT PLA prihaja tudi v širokem izboru lepih in živih barv z lepim videzom, ki temelji na barvnem sistemu RAL, kar zagotavlja, da vsakič, ko naročite nov filament, dobite enak barvni odtenek.

Posebna formula Satin PLA filament Light Green 1.75mm 750g – PrimaSelect

Z našo novo formulo PrimaSELECT PLA smo uspeli izdelati PLA, ki ustreza večini vaših potreb. PrimaSELECT PLA je modificirani PLA in je približno 12-krat močnejši od navadnih PLA, to je posledica modifikatorja, ki je pomešan skupaj z najboljšimi surovinami, ki so bile skrbno izbrane. PrimaSELECT PLA se zdi nekoliko bolj mehak na dotik kot običajen PLA, je tudi bolj prilagodljiv, zaradi česar je kot nalašč za vse tiskalnike.

Natisnjeni modeli so brezhibni, trdni in z zelo dobro medplastno adhezijo. To tudi odpira nove možnosti za uporabo PLA. Do sedaj je bil PLA krhek in ne zelo močan, vendar s tem novim izdelkom ga lahko uporabite za aplikacije kjer ste prej potrebovali ABS. Zaradi zelo nizkega krčenja in dejstva, da ne potrebujete ogrevane delovne površine, je PrimaSELECT PLA zelo enostaven za uporabo v vseh tiskalnikih FDM / FFF. Upogibanje ni dejavnik, ki ga morate upoštevati, če uporabljate PrimaSELECT PLA, prav tako pa se ne bo deformiral, ko boste tiskali, kar je običajno med cenejšimi materiali. Nova formula prav tako naredi vlakna manj nagnjena k absorbiranju vlage, kar je velik korak naprej in vam daje veliko prednosti pri shranjevanju. Če je vaš tiskalnik opremljen z ogrevano delavno površino, priporočamo uporabo temperature 40-60 ° C. PrimaSELECT PLA se odlično oprime na BuildTak ali stekleno ploščo, prevlečeno z lepilom ali lakom.

Kvaliteta in natančnost izdelave Satin PLA filament Light Green 1.75mm 750g – PrimaSelect

PrimaSELECT PLA je navit na prozorni tuljavi in vsebuje 750g visoko kakovostnega filamenta. Pakiran je v trdo kartonsko embalažo in vrečko s silikagelom, da se izognemo vlagi.

PrimaSELECT PLA je na voljo v velikosti 1,75 mm in 2,85 mm.

Naša najsodobnejša tovarna je opremljena z najnovejšo lasersko merilno tehnologijo, ki zagotavlja, da boste prejeli filament z zelo majhnim odstopanjem. To pomeni, da je filament, združljiv in primeren za vse tiskalnike.

Zakaj naj uporabljam Satin PLA filament Light Green 1.75mm 750g – PrimaSelect?

Do 12-krat močnejši od običajnih PLA
Zelo enostavno tiskanje, tudi pri nizkih temperaturah
Zelo majhno tveganje za deformacijo natisnjenega modela
Biorazgradljivo
Ni neprijetnega vonja

Želite več informacij o Satin PLA filament Light Green 1.75mm 750g – PrimaSelect?


Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobave, sprememb postopkov.
Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov.
Pred nakupom se posvetujte s strokovnjakom, zaradi lažje in pravilne izbire 3D tiskalnika primernega za vas, filamenta, nadomestnega dela primernega za vaš 3D tiskalnik.


Dodatne informacije

Teža 1300 g
Dimenzije 210 × 205 × 90 mm
IZDELEK

FILAMENT

ZNAMKA

PRIMACREATOR

PREMER

1.75mm

MATERIAL

PLA, SATIN PLA

BARVA

GREEN

TEŽA

750g

Brand

PRIMACREATOR

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.