0
SKU: 22525 , ,

RAPID Resin GREY 500ml – Monocure3D

Lastnosti Vrednosti
Viscosity 500 – 600cps @ 25°C (Brookfield RVT)
Hardness 70 Shore D
UV Cure 225nm to 420nm
Shrinkage 0.5%

 

Primeren za: Primerna za 3D tiskalnike Zortrax Inkspire, Creality LD-001, Creality LD-002, Phrozen Shuffle & XL,  Anycubic Photon, Prusa SL1, Wanhao Duplicator 7 & 8, MicroMake, WOW SparkMaker Pro, FLSUN S,  XAYAV Model V, Lotus EZ,  Kelant Orbeat100, in drugi, ki uporabljajo tehnologijo tiskanja v območju od 225 do 420 nm

RAPID Resin GREY 500ml Monocure 3D je visoko kakovostna smola za UV LCD, DLP in SLA 3D tiskalnik. Ustvarite zelo podrobne predmete z dobro kakovostjo površine, visoko hitrostjo tiskanja in odlično natančnostjo.  Monocure 3D je cenovno ugodno za tiskanje na UV LCD, DLP ali SLA 3D tiskalnikih. Kakovostna Monocure Rapid 3D smola je zasnovana in optimizirana za 3D tiskanje z LED UV, DLP in SLA 3D tiskalniki.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , EAN: 797776871520

44,90 z DDV

Razpoložljivost:

Na zalogi (se lahko naroči) odprema 3-5 dni.

Opis

RAPID Resin GREY 500ml Monocure3D

RAPID Resin GREY 500ml Monocure3D je visoko kakovostna smola za UV LCD, DLP in SLA 3D tiskalnik. Ustvarite zelo podrobne predmete z dobro kakovostjo površine, visoko hitrostjo tiskanja in odlično natančnostjo.  Monocure 3D je cenovno ugodno za tiskanje na UV LCD, DLP ali SLA 3D tiskalnikih. Kakovostna Monocure Rapid 3D smola je zasnovana in optimizirana za 3D tiskanje z LED UV, DLP in SLA 3D tiskalniki. Zahvaljujoč širokemu razponu polimerizacije od 225 do 420 nanometrov, jo je mogoče tiskati na različnih UV LED, DLP in SLA 3D tiskalnikih.

Monocure Rapid 3D smolo odlikuje širok razpon polimerizacijskega obsega in širok spekter reaktivnosti.  UV svetloba sproži postopek fotopolimerizacije. Med to kemijsko reakcijo tekoča smola postane trdna zaradi vnosa energije UV svetlobe.

Primeren za: Primerna za 3D tiskalnike Zortrax Inkspire, Creality LD-001, Creality LD-002, Phrozen Shuffle & XL,  Anycubic Photon, Prusa SL1, Wanhao Duplicator 7 & 8, MicroMake, WOW SparkMaker Pro, FLSUN S,  XAYAV Model V, Lotus EZ,  Kelant Orbeat100, in drugi, ki uporabljajo tehnologijo tiskanja v območju od 225 do 420 nm

Ključne lastnosti

 • Visoka hitrost polimerizacije (hitrost strjevanja)
 • Širok nabor barv
 • Optimiziran za visoke ločljivosti in natančne komponente
 • Nizko krčenje materiala 0,5%
 • Trdota po Shore D 70
 • Malo vonja
 • Tiskanje na vseh odprto kodnih SLA, DLP in UV LCD 3D tiskalnikih

Primeri uporabe

 • Raziskave in razvoj
 • Izdelava prototipov
 • Komponente za strojništvo in industrijsko uporabo
 • Modeli in aplikacije v medicini
 • Modeli za arhitekturo in oblikovanje

Lastnosti smole

Lastnosti Vrednosti
Viscosity 500 – 600cps @ 25°C (Brookfield RVT)
Hardness 70 Shore D
UV Cure 225nm to 420nm
Shrinkage 0.5%

 

Dodatna obdelava natisnjenih predmetov

S kombinacijo mešanice fotoinicijatorjev, monomerov in senzibilizatorjev lahko skoraj vsak vir UV svetlobe sproži postopek polimerizacije Monocure Rapid 3D smole. Če želite, lahko 3D natisnjene dele pobarvate, obdelate, utrdite na primer tako, da jih položite v UV-komoro za naknadno utrjevanje ali na sončno svetlobo. Po popolnem strjevanju lahko dodatno obdelate sestavne dele Monocure 3D Rapid Resin in jih na primer pobarvate. Nanesena barva ohranja vaš predmet zaščiten pred sončno svetlobo. To zagotavlja, da komponenta natisnjena z Monocure 3D Rapid Resin, ostane stabilna in obstojna dlje časa.

Nasveti za čiščenje in utrjevanje Monocure Rapid 3D smole

Po 3D tiskanju očistite modele tako, da jih za približno 10 minut postavite v kopel z izopropanolom. To izpere tekoči, nepolimeriziran material iz modela. To vam omogoča, da izboljšate kakovost površine in čisto razkrijete drobne podrobnosti. Po čiščenju pustite, da se deli posušijo, nato pa jih položite v UV-utrjevalno komoro, da strdijo vaše 3D model.


Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobave, sprememb postopkov.
Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov.
Pred nakupom se posvetujte s strokovnjakom, zaradi lažje in pravilne izbire 3D tiskalnika primernega za vas.

Dodatne informacije

Teža 800 g
Dimenzije 110 × 110 × 200 mm
IZDELEK

RESIN

TEHNOLOGIJA

DLP, LCD, SLA, UV LCD

ZNAMKA

MONOCURE3D

MATERIAL

STANDARD

BARVA

GREY

KOLIČINA

500ml

Brand

MONOCURE3D

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.