0

PrimaSelect PLA filament Neon Green 1.75mm 750g

Material: PLA, PrimaSelect PLA Neon Green
Premer filamenta: 1.75 [mm]
Teža paketa: 750[g]
Toleranca: ± 0,05 [mm]
Temperatura tiskanja: 190-220 [°C]

PrimaSELECT PLA je kvaliteten 3D tiskalni material, je nestrupen in nima neprijetnega vonja, ko ga natisnete. Zaradi svojih toplotnih značilnosti je preprosto dobiti odlične odtise. Filament PrimaSelect je navit na prozorni tuljavi, ki omogoča enostavno spremljanje preostale količine filamenta. Polilaktična kislina (PLA) je biološko razgradljiv polimer, ki se proizvaja iz mlečne kisline, ki se lahko fermentira iz pridelkov, kot je koruza.

Zagotavljamo vam servis, podporo in garancijo proizvajalca, največjo izbiro filamentov, resin | smol, dodatkov in rezervnih delov v Sloveniji, …

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , EAN: 7340002100234

Original price was: €29,90.Current price is: €23,92. z DDV

Razpoložljivost:

Na zalogi odprema takoj.

Opis

PrimaSelect PLA filament Neon Green 1.75 mm 750g – PRIMASELECT

PrimaSELECT PLA je kvaliteten 3D tiskalni material, je nestrupen in nima neprijetnega vonja, ko ga natisnete. Zaradi svojih toplotnih značilnosti je preprosto dobiti odlične odtise. Filament PrimaSelect je navit na prozorni tuljavi, ki omogoča enostavno spremljanje preostale količine filamenta.
Polilaktična kislina (PLA) je biološko razgradljiv polimer, ki se proizvaja iz mlečne kisline, ki se lahko fermentira iz pridelkov, kot je koruza.

Videz in barve PrimaSelect PLA filament Neon Green 1.75mm 750g

PrimaSELECT PLA ima na videz rahel sijaj. PrimaSELECT PLA prihaja tudi v širokem izboru lepih in živih barv z lepim videzom, ki temelji na barvnem sistemu RAL, kar zagotavlja, da vsakič, ko naročite nov filament, dobite enak barvni odtenek.

Posebna formula PrimaSelect PLA filament Neon Green 1.75mm 750g

Z našo novo formulo PrimaSELECT PLA smo uspeli izdelati PLA, ki ustreza večini vaših potreb. PrimaSELECT PLA je modificirani PLA in je približno 12-krat močnejši od navadnih PLA, to je posledica modifikatorja, ki je pomešan skupaj z najboljšimi surovinami, ki so bile skrbno izbrane. PrimaSELECT PLA se zdi nekoliko bolj mehak na dotik kot običajen PLA, je tudi bolj prilagodljiv, zaradi česar je kot nalašč za vse tiskalnike.

Natisnjeni modeli so brezhibni, trdni in z zelo dobro medplastno adhezijo. To tudi odpira nove možnosti za uporabo PLA. Do sedaj je bil PLA krhek in ne zelo močan, vendar s tem novim izdelkom ga lahko uporabite za aplikacije kjer ste prej potrebovali ABS. Zaradi zelo nizkega krčenja in dejstva, da ne potrebujete ogrevane delovne površine, je PrimaSELECT PLA zelo enostaven za uporabo v vseh tiskalnikih FDM / FFF. Upogibanje ni dejavnik, ki ga morate upoštevati, če uporabljate PrimaSELECT PLA, prav tako pa se ne bo deformiral, ko boste tiskali, kar je običajno med cenejšimi materiali. Nova formula prav tako naredi vlakna manj nagnjena k absorbiranju vlage, kar je velik korak naprej in vam daje veliko prednosti pri shranjevanju. Če je vaš tiskalnik opremljen z ogrevano delavno površino, priporočamo uporabo temperature 40-60 ° C. PrimaSELECT PLA se odlično oprime na BuildTak ali stekleno ploščo, prevlečeno z lepilom ali lakom.

Kvaliteta in natančnost izdelave PrimaSelect PLA filament Neon Green 1.75mm 750g

PrimaSELECT PLA je navit na prozorni tuljavi in vsebuje 750g visoko kakovostnega filamenta. Pakiran je v trdo kartonsko embalažo in vrečko s silikagelom, da se izognemo vlagi.

PrimaSELECT PLA je na voljo v velikosti 1,75 mm in 2,85 mm.

Naša najsodobnejša tovarna je opremljena z najnovejšo lasersko merilno tehnologijo, ki zagotavlja, da boste prejeli filament z zelo majhnim odstopanjem. To pomeni, da je filament, združljiv in primeren za vse tiskalnike.

Zakaj naj uporabljam PrimaSelect PLA filament Neon Green 1.75mm 750g?

Do 12-krat močnejši od običajnih PLA
Zelo enostavno tiskanje, tudi pri nizkih temperaturah
Zelo majhno tveganje za deformacijo natisnjenega modela
Biorazgradljivo
Ni neprijetnega vonja

Tehnične podrobnosti:

Model: FILAMENT | POLNILO
Barva: Neon Green | Neon Zelena
Material: PLA
Premer filamenta: 1.75 [mm]
Toleranca polnila: ± 0,05 [mm]
Temperatura tiskanja: 190-220 [°C]
Priporočljiva hitrost tiskanja:
Priporočljiva temperatura tiskalne plošče: 40-60 [°C] | ni nujno potrebno
Teža polnila brez koluta | netto: 750 [g]
Velikost paketa (ŠxGxV): 205 x 60 x 210 [mm]
Teža paketa: 1.30 [kg]
Primeren za: 3D tiskalnike in naprave, ki podpirajo PLA

PrimaSelect PLA filamenti 1.75 mm in PrimaSelect PLA filamenti 2.85 mm

Želite več informacij o PrimaSelect PLA filamentih?


Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobave, sprememb postopkov.
Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov.
Pred nakupom se posvetujte s strokovnjakom, zaradi lažje in pravilne izbire filamenta primernega za vaše potrebe in 3D tiskalnik.


Dodatne informacije

Teža 1300 g
Dimenzije 210 × 205 × 90 mm
IZDELEK

FILAMENT

ZNAMKA

PRIMACREATOR

PREMER

1.75mm

MATERIAL

PLA

BARVA

GREEN

TEŽA

750g

Brand

PRIMACREATOR

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.