0

FLEX 95A filament Orange 1.75mm 500g

Material: TPU, EasyPrint FLEX 95A Orange
Premer filamenta: 1.75 [mm]
Teža: 500 [g]
Toleranca diamaterja: +/- 0.05 [mm]
Temperatura tiskanja: 180-230 [˚C]

EasyPrint FLEX TPU je najnovejši prilagodljiv material s poudarkom na trajnosti, prilagodljivosti in enostavnosti uporabe. EasyPrint FLEX TPU (termoplastični poliureten) in je eden najpogosteje uporabljenih polimerov za prožne materiale. TPU ima veliko prednosti, saj ima minimalno upogibanje, nizko krčenje, je zelo trpežen in odporen na večino kemikalij in olj. Filament omogoča zelo širok spekter uporabe, kot so ročaji za kolesa, blažilniki, gumijasta tesnila in vložki za čevlje.

Uporabnost TPU EasyPrint FLEX

  • Trdota Shore 95A
  • Zelo enostavna za tiskanje
  • Enostaven za tisk s širokim temperaturnim razponom 180° – 230°C
  • Odporen na UV svetlobo

Zagotavljamo vam servis, podporo 24/7 in garancijo proizvajalca, največjo izbiro filamentov, resin | smol, dodatkov in rezervnih delov za 3D tiskalnike v Sloveniji, …

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , EAN: 7340002114651

29,90 z DDV

Razpoložljivost:

Na zalogi

Cena izdelka
z DDV
Skupaj dodatnih možnosti:
z DDV
Skupaj naročilo:
z DDV

Opis

FLEX 95A filament Orange 1.75mm 500g – EasyPrint

EasyPrint FLEX TPU je najnovejši prilagodljiv material s poudarkom na trajnosti, prilagodljivosti in enostavnosti uporabe. EasyPrint FLEX TPU (termoplastični poliureten) in je eden najpogosteje uporabljenih polimerov za prožne materiale. TPU ima veliko prednosti, saj ima minimalno upogibanje, nizko krčenje, je zelo trpežen in odporen na večino kemikalij in olj.

EasyPrint FLEX TPU je narejen po standardu 95A, ki jo lahko primerjamo z gumijasto peto čevlja ali koles nakupovalnih vozičkov. Zaradi sorazmerno visoke trdote je zelo enostaven za uporabo z večino tiskalnikov. Tudi pri tiskalnikih, ki nimajo neposrednega pogona, na primer Creality, Ultimaker ali BCN3D ter drugi.

Formula “semi flex” v našem filamentu je čudovita. Tisk lahko nadzirate z uporabo različnih infill-ov. Če na primer uporabite manj polnila, boste dobili prožno, skoraj v celoti stisljivo strukturo, ki jo se bo vedno vrnila v svojo prejšnjo obliko. Če uporabite več polnila, boste dobili model, ki je bolj podoben trdi gumi (podobno kot pnevmatike). Filament omogoča zelo širok spekter uporabe, kot so ročaji za kolesa, blažilniki, gumijasta tesnila in vložki za čevlje. Naš TPU se ponaša z velikim 400% raztezkom pred pretrganjem.

Zaradi zelo majhnega krčenja je TPU EasyPrint FLEX zelo enostaven za uporabo v vseh tiskalnikih FDM / FFF. Možnosti upogibanja so pri EasyPrint FLEX zelo majhne in deluje dobro brez ogrevane delovne površine, vendar za večje odtise in absolutno najboljše rezultate priporočamo ogrevano delovno površino. Temperatura 40-60°C in plast lepila za delovno površino bosta zagotovila zelo dober oprijem.

Upoštevajte, da je TPU hidroskopski material, kar pomeni, da bo absorbiral vodo, če ni pravilno shranjen v vrečki s vrečkami iz silikagela. Če se to zgodi, ga lahko vedno sušite v pečici približno 1 uro pri 70°C in TPU bo kot nov.

Flex materiale je najbolje tiskati s počasnimi hitrostmi okoli 15-30 mm/s.

Nasveti za dobre rezultate:

Tiskanje pri nizkih hitrostih, 15-30 mm / s
Uporabite ogrevano delovno površino, če jo imate
Filament naj bodo vedno suh

 

EasyPrint FLEX 95A filament Orange 1.75mm 500g
EasyPrint FLEX 95A filament Orange 1.75mm 500g
EasyPrint FLEX 95A filament Orange 1.75mm 500g
EasyPrint FLEX 95A filament Orange 1.75mm 500g

Želite več informacij o FLEX 95A filament Orange 1.75mm 500g – EasyPrint?


Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobave, sprememb postopkov.
Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov.
Pred nakupom se posvetujte s strokovnjakom, zaradi lažje in pravilne izbire 3D tiskalnika primernega za vas, filamenta, nadomestnega dela primernega za vaš 3D tiskalnik.

Dodatne informacije

Teža 850 g
Dimenzije 210 × 210 × 75 mm
IZDELEK

FILAMENT

ZNAMKA

PRIMACREATOR

PREMER

1.75mm

MATERIAL

FLEX

BARVA

ORANGE

TEŽA

500g

Brand

PRIMACREATOR

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.