0

E3D RapidChange Revo™ HeaterCore 12V

Revo HeaterCore 12V je napredna arhitektura za ogrevanje in zaznavanje temperature ekosistema RapidChange Revo E3D. Združuje močan grelec in temperaturni senzor v priročenem kompaktnem paketu.

Preostali modeli E3D Revo™ Voron HotEnd -ov

 

Zagotavljamo vam servis, podporo in garancijo proizvajalca, največjo izbiro filamentov, resin | smol, dodatkov in rezervnih delov v Sloveniji, …

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , EAN: 5060567862591

35,90 z DDV

Featured Video

Opis

E3D RapidChange Revo™ HeaterCore 12V

Revo HeaterCore 12V je napredna arhitektura za ogrevanje in zaznavanje temperature ekosistema RapidChange Revo E3D. Združuje močan grelec in temperaturni senzor v priročenem kompaktnem paketu.

  • HeaterCore se pritrdi na hladno stran, združljivo z Revo, z uporabo vzmeti Revo HeaterCore (priložena). Ko je pritrjen, samo privijte šobo Revo in pripravljeni ste na preprosto zamenjavo šobe brez orodja, ki ne potrebuje vročega zategovanja.
  • Segreje se veliko hitreje kot tipični grelni blok. Zasnovan je tudi tako, da je veliko varnejši – pozitiven temperaturni koeficient (PTC) pomeni, da se moč zmanjšuje, ko postane vroče, kar zmanjšuje nevarnosti v primeru toplotnega pobega.
  • Združljiv s številnimi priljubljenimi 3D tiskalniki, kot so serije Creality CR in serije Ender, Prusa, Anet, Biqu, Monoprice in še veliko več.
  • Naučite se vsega, kar morate vedeti o Revo HeaterCore v našem blogu.

Prosimo, upoštevajte: Ta izdelek je na voljo v 12V ali 24V. Pred nakupom preverite napajalnik vašega 3D tiskalnika.

 

Želite več informacij o E3D RapidChange Revo™ HeaterCore 12V?


Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobave, sprememb postopkov.
Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov.
Pred nakupom se posvetujte s strokovnjakom, zaradi lažje in pravilne izbire sušilnika primernega za vaš filament.


Dodatne informacije

Teža 200 g
IZDELEK

DODATKI, GRELEC, HOT-END, NADOMESTNI DELI, TERMISTOR

ZNAMKA

E3D

PREMER

1.75mm

Brand

E3D

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Podobni izdelki: