0
SKU: 24930-1 , ,

CREALITY LD-002R LCD – 3D tiskalnik

Tehnologija tiskanja: DLP, UV LCD
Volumen tiskanja: 119 x 65 x 160mm
Zaslon: 2K, 1440 x 2560 slikovnih pik
Višina plasti: 10 – 50 mikronov

Visoko natančen 3D tiskalnik CREALITY LD-002R na smolo je primeren za uporabo doma, pisarni, delavnici, izobraževalnih ustanovah, zobozdravstvu, zlatarstvu, arhitekturi, restavratorstvu. Dobre 3D natisnjene modele dobite hitro in enostavno, zahvaljujoč LCD tehnologiji tiskanja in utrjevanja smole z UV svetlobo. Enostavno rokovanje z LD-002R nam omogoča lahka nivelacija platforme, preprosto zasnovana posoda za smolo, ki se enostavno očisti ter 3.5 inčni zaslon na dotik za pregledno ter enostavno upravljanje tiskalnika.
Idealen 3D tiskalnik za začetnike in vse, ki želijo spoznati 3D tehnologijo tiska.

Zagotavljamo vam servis, podporo 24/7 in garancijo proizvajalca, največjo izbiro filamentov, resin | smol, dodatkov in rezervnih delov v Sloveniji, …

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , EAN: 715235125014

168,99 z DDV

Razpoložljivost:

Na zalogi

Opis

3D TISKALNIK CREALITY LD-002R

Visoko natančen 3D tiskalnik CREALITY LD-002R na smolo je primeren za uporabo doma, pisarni, delavnici, izobraževalnih ustanovah, zobozdravstvu, zlatarstvu, arhitekturi, restavratorstvu. Dobre 3D natisnjene modele dobite hitro in enostavno, zahvaljujoč LCD tehnologiji tiskanja in utrjevanja smole z UV svetlobo. Enostavno rokovanje z LD-002R nam omogoča lahka nivelacija platforme, preprosto zasnovana posoda za smolo, ki se enostavno očisti ter 3.5 inčni zaslon na dotik za pregledno ter enostavno upravljanje tiskalnika.

Lastnosti tiskalnika CREALITY LD-002R – 119 x 65 x 160 mm

  • 5.5 inčni LCD zaslon z 2K resolucijo
  • 0.01 – 0.05mm višina plasti
  • Hitrost tiskanja 20 – 30 mm na uro
  • Filtrirni sistem zraka
  • Linearno vodilo na Z osi
  • Hitro niveliranje
  • Na novo zasnovana posoda za smolo

5.5 inčni LCD zaslon z 2K resolucijo

3D tiskalnik CREALITY LD-002R LCD je opremljen z 5.5 inčnim LCD zaslonom z resolucijo ULTRA HD 2K, kar omogoča natančno tiskanje modelov. Višina plasti od 0.02 do 0.05mm in velikost točke 26,1 µm². 4x | 8x anti-aliasing pripomore k še boljši interpolaciji, ki pripomore k še boljšem glajenju robov.

Velik volumn in velika hitrost tiskanja – 3D tiskalnik CREALITY LD-002R LCD

3D tiskalnik CREALITY LD-002R ima volumen tiskanja 119 x 65 x 160 mm, ki omogoča tiskanje velikih modelov. LCD tehnologija tiskanja podpira multi tasking tiskanje kar omogoča hitrost tiskanja enega sloja v 6 – 18 sekundah in največjo višino tiska od 20 – 30 mm na uro.

Kompaktna zasnova LD-002R

Velik poudarek dajemo trdnosti in kakovosti izdelave LD-002R in komponentam njegovega sistema gibanja. Kovinsko ohišje daje tiskalniku osnovno trdnost. Z os je sestavljena iz kvalitetnega trapeznega vijaka in enojnega linearnega vodila za večjo natančnost po Z osi kar pripomore k boljšim rezultatom tiskanja.

Hitro niveliranje

Sistem nivelacije platforme LD-002R se izvede preko pred nastavljenega programa v tiskalniku, ki spusti platformo v začetno pozicijo nato uporabnik izvede še dokončno poravnavo platforme z uporabo štirih vijakov s čimer je niveliranje opravljeno.

Čistilni sistem zraka

LD-002R je opremljen s karbonskim filtrirnim sistemom, ki preko dveh vgrajenih ventilatorjev skrbi za samo hlajenje naprave ter odvzem neprijetnih vonjev smole. Taka zasnova omogoča nemoteno tiskanje tudi v zaprtih prostorih in pisarnah.

Uporabniku prijazna zasnova

Zasnova tiskalnika omogoča uporabniku hitro upravljanje 3D tiskalnika LD-002R preko 3.5 inčnega LCD zaslona občutljivega na dotik s preglednim menijem, elegantno zasnovanim sistemom odstranjevanja platforme z enim samim vijakom, priročno posodo za smolo s hitrim odstranjevanjem za lažje čiščenje ter odstranjevanjem smole iz posode.

RESIN | SMOLE primerne za 3D tiskalnik CREALITY LD-002R LCD

LD-002R uporablja vse 3D smole, ki delujejo z UV svetlobo 405nm. Primerne smole najdete v zavihku RESIN | SMOLE  kjer se nahajajo smole različnih proizvajalcev za uporabo v različnih aplikacijah od standardne, tough, dentalne, castable, fleksibilne in vse do water washable in preostalih smol.


Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobave, sprememb postopkov.
Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov.
Pred nakupom se posvetujte s strokovnjakom, zaradi lažje in pravilne izbire 3D tiskalnika primernega za vas.


Brand

3DGENCE

CREALITY

Dodatne informacije

Teža 9000 g
Dimenzije 295 × 295 × 545 mm
IZDELEK

3D TISKALNIK

ZNAMKA

CREALITY

TEHNOLOGIJA

DLP, LCD, UV LCD

VELIKOST PLATFORME

Širina od 101mm do 120mm

VIŠINA TISKA

od 150-199mm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Pogovor z nami
Pogovor z nami
Potrebujete dodatne informacije o izdelkih? Tu smo, da vam pomagamo!
Povezovanje...
Trenutno ni na voljo noben naš operater. Prosim poskusite kasneje. Ali nam posredujte vaše vprašanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem roku.
Naši operaterji so zasedeni. Prosim poskusite kasneje.
:
:
:

Podatki, zbrani s tem obrazcem, se uporabljajo za vzpostavitev stika z vami. Za več informacij si oglejte naše privacy policy
Imate vprašanje? Pišite nam!
:
:

Podatki, zbrani v obrazcu za klepet, se uporabljajo za vzpostavitev stika z vami. Za več informacij si oglejte naše privacy policy
Klepet je končan
Je bil ta pogovor koristen? Glasujte za to pogovor.
Dobro Bad