0
SKU: 29048-1 , ,

CREALITY HALOT-MAGE – 3D tiskalnik

Halot Mage CL-103L je inovativni 3D tiskalnik s precejšnjimi izboljšavami v primerjavi s standardnimi tiskalniki. Ima velik 228 x 128 x 230 mm LCD zaslon, kar je približno 45 % večje od običajnega 8,9″ tiskalnika. Z učinkovito uporabo prostora, ki je 32 % večja od tiskalnika, zagotavlja optimalno izrabo prostora.

Tiskalnik uporablja 8K mono LCD s 33.177.600 slikovnimi pikami in izjemno ločljivostjo XY 29,7 µm, kar je velik napredek v primerjavi s standardnim 4K LCD. Preklopni pokrov tiskalnika omogoča enostavno odpiranje in zapiranje z eno roko, brez potrebe po odlaganju. Vgrajen ima čistilec zraka in filter z aktivnim ogljem za optimalno delovanje. Dvojni linearni vodili zagotavljata stabilnost Z-osi, medtem ko zaščita stekla pomaga pri blaženju udarcev, preprečuje praske in preprečuje dostop smole do LCD zaslona. Vse to skupaj ustvarja izjemno zmogljiv in robusten tiskalnik za 3D tiskanje.

 • 10.3″ LCD za velik volumen tiskanja
 • Ultra 8K visoka natančnost 7680 x 4320
 • Oranžen preklopni pokrov “MageArch”.
 •  Čiščenje zraka za prijeten tisk s smolo
 • Samorazvit HALOT BOX: 4-stopenjski potek dela in bogate prednastavitve
 • CHITUBOX: 3-mesečni VIP brezplačno
 • Možnost Creality 8K High Precision Resin

 

 

Idealen 3D tiskalnik za začetnike ter bolj zahtevne in napredne uporabnike, ki si želijo hitro in natančno tiskanje.

 

Servis, podpora in garancija proizvajalca. Največja izbira filamentov, resin | smol, dodatkov in rezervnih delov v Sloveniji, …

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Original price was: €439,00.Current price is: €329,00. z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 11,19 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
36 x 11,19 €
Odplačati želim čim prej
3 x 119,11 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 119,11 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Naročeno kmalu na zalogi...
Featured Video

Opis

CREALITY HALOT-MAGE CL-103L – 3D tiskalnik

Halot-Mage CL-103L ima velik LCD zaslon za 228 x 128 x 230 mm prostornine, približno 45 % večji od 8,9” tiskalnika. Učinkovita 32% večja izraba prostora glede na velikost tiskalnika. Creality Halot-Mage uporablja 8K mono LCD, ki se ponaša s 33.177.600 slikovnimi pikami in ločljivostjo XY 29,7 µm, kar je velik preskok od 50 µm običajnega 4K. Preklopni pokrov Halot-Mage je enostavno odpreti in zapreti z eno roko in ga ni treba odložiti. Tiskalnik ima že serijsko vgrajen čistilec zraka in filter z aktivnim ogljem. Za stabilnost Z-osi skrbijo dve linearni vodili. Najpomembnejši del tiskalnika je zaščiten s steklom kar blaži udarce, preprečuje praska in dostop smole do LCD ekrana.

Glavne značilnosi Creality HALOT-MAGE CL-103L:

 • 10.3″ LCD za velik volumen tiskanja
 • Ultra 8K visoka natančnost 7680 x 4320
 • Oranžen preklopni pokrov “MageArch”.
 •  Čiščenje zraka za prijeten tisk s smolo
 • Samorazvit HALOT BOX: 4-stopenjski potek dela in bogate prednastavitve
 • CHITUBOX: 3-mesečni VIP brezplačno
 • Možnost Creality 8K High Precision Resin

 

Razmišljajte veliko z 10,3-palčnim LCD-jem

Halot-Mage ima velik LCD zaslon za 228 x 128 x 230 mm prostornine, približno 45 % večji od 8,9” tiskalnika. Zdaj lahko natisnete večje modele, da povečate storilnost.

Več na manjšem prostoru

Halot-Mage je s 32 % večjo učinkovitostjo izrabe velikosti tiskalnika najkompaktnejši med 3D tiskalniki srednjega razreda na smolo s podobno prostornino. Na vaši delovni površini zavzame manj prostora za enako velik 3D natisnjeni model.

8K Magic za vznemirljive podrobnosti

Creality Halot-Mage uporablja 8K mono LCD, ki se ponaša s 33.177.600 slikovnimi pikami in ločljivostjo XY 29,7 µm, kar je velik preskok od 50 µm običajnega 4K. Lasje, tkanine, teksture kože in organske oblike oživijo. Vsak natisnjeni 3D model je prizor, ki ga je vredno videti.

Preklopni pokrov ”MageArch”

Preklopni pokrov Halot-Mage je enostavno odpreti in zapreti z eno roko in ga ni treba odložiti. Ko je odprt, je višji le za ¼, kar prihrani več prostora. Oranžni odtenek pokrova je praktičen za blokiranje 99,89 % UV svetlobe. Toge linije s subtilnimi robovi delujejo elegantno, preprosto in elegantno.

Ustvarite zbirko Envy of DIY

Začnite tiskati lastne figurice, miniature ali rekvizite za cosplay. To je ritual in ponos, ki ju ni mogoče nadomestiti z nakupom od drugih.

Čistilec zraka

Vgrajen čistilnik zraka se napaja in upravlja neposredno prek tiskalnika, vključuje pa zamenljiv filter z aktivnim ogljem, ki je 5,8-krat večji od drugih. Učinkoviteje absorbira dražeč vonj smole. Odzračevalna luknja je na zadnji strani za priključitev odzračevalne cevi.

* Ogleni filter po vsaki zamenjavi zdrži približno 3 mesece.

Ultra stabilna Z-os z dvojnimi linearnim vodilom

Z-os Halot-Mage ima dvojne togi linearni vodili in jo poganja močan motor. Močno zmanjša nihanje in se dobro spopade z večjimi, težjimi modeli.

Večja izbira, boljša priprava modela

HALOT BOX, ki ga je sam razvil Creality, uporablja intuitiven 4-stopenjski potek dela in vključuje številne prednastavitve. Halot-Mage je združljiv tudi z drugo programsko opremo za pripravo modela za tisk. S Halot-Mage boste prejeli 3-mesečni VIP dostop za CHITUBOX Pro brezplačno.

Zaščita stekla LCD displeja

LCD zaslon je prekrit s kaljenim steklom z dobrim tesnenjem. Steklo je odporno na udarce, praske in puščanje smole na LCD displej kar podaljša življensko dobo vašega displeja, kar bo zmanjšalo strošek vzdrževanja in posledično cenejše tiskanje.

Creality 8K High Precision Resin

Visoka kakovost z nizkim krčenjem in viskoznostjo. Formula, ki se izpira z vodo, povzroča manj neprijetnega vonja ali draženja kože. Ponuja svetle in osupljive barve.

 
Želite več informacij o CREALITY HALOT-MAGE CL-103L – 3D tiskalnik?

Izjava o omejitvi odgovornosti:

 

 1. Pred sestavljanjem ali uporabo 3D tiskalnika natančno preberite in upoštevajte navodila za uporabo.
 2. Spreminjanje in prilagajanje 3D tiskalnika je strogo prepovedano.
 3. Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli težave, ki bi nastale zaradi sprememb ali firmware nadgradenj.
 4. Garancijo zagotavlja proizvajalec tiskalnika Creality.
 5. Zamenjavo delov opravite le z originalnimi nadomestnimi deli Creality namenjeni za ta tiskalnik.
 6. Vedno uporabite ustrezno izmenično napetost za vašo regijo.
 7. 3D tiskalnika ne postavljajte v bližino vnetljivih materialov ali kakršnih koli virov toplote. 3D tiskalnik uporabljajte samo v ustrezno prezračenih prostorih.
 8. Ohranite varno razdaljo od tiskalnika.
 9. Čeprav je tiskalnik sestavljen še ne zagotavlja, da bo 3D tisk modela izveden uspešno. 3D tiskalnik je le naprava, ki natisne 3D modele, ki ste mu jih posredovali. Za uspešen tisk je potrebno, da je 3D model pravilno zrisan in izvožen v primerno datoteko ter v programu za pripravo modela pravilno izbrane nastavitve tiskanja na podlagi geometrije modela, uporabljene smole, …

Creality Support Center | Pogosta vprašanja | Poprodajna tehnična podpora | Politika poprodajnih storitevNavodila za uporabo


Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobave, sprememb postopkov.
Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov.
Pred nakupom se posvetujte s strokovnjakom, zaradi lažje in pravilne izbire 3D tiskalnika primernega za vas. Pred menjavami delov in nadgradnjami firmware se prepričajte o postopkih menjav ali nadgradenj ter jih opravite le v primeru, da ste jih v popolnosti razumeli. V nasprotnem primeru se obrnite na strokovnjaka. Menjave, nadgradenje ter nadgradenje firmware izvedete na lastno odgovornost.


 

CREALITY Halot-One Pro CL-70 – DLP 3D tiskalnik, CREALITY Halot-One Plus CL-79 – DLP 3D tiskalnik, CREALITY HALOT-LITE CL-89L – DLP 3D tiskalnik, Anycubic Photon M3 Max – 3D tiskalnik, Anycubic Photon X2 – 3D tiskalnik

Dodatne informacije

Teža 16000 g
ZNAMKA

CREALITY

TEHNOLOGIJA

DLP, LCD, MONO LCD, 8K

VELIKOST MIZE

Širina 200mm do 249mm

VIŠINA TISKA

od 200-250mm, od 200-299mm

Brand

CREALITY

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.