0
SKU: 23556-PRO , ,

CREALITY CR-X PRO – 3D tiskalnik

 

Želite tiskati v dveh barvah ali podpornimi materiali? CREALITY CR-X PRO je izboljšana verzija 3D tiskalnika CREALITY CR-X in ima veliko pametnih funkcij, ki dokazujejo izkušnje podjetja Creality pri izdelavi 3D tiskalnikov. Velika kolesa za niveliranje delovne površine, BLTouch senzor, zaščitene kabele, da se izognejo lomljenju kablov. Z-os na dveh vretenih, kar zagotavlja boljše vodenje in tiskanje po Z-osi. Ohišje je izdelano iz kovine in je zelo kakovostno. Matična plošča verzije V2.4.1 je kakovostna, zanesljiva in tiha.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

793,00 646,60 z DDV

Razpoložljivost:

Na zalogi odprema 5-7 dni.

Opis

CREALITY CR-X PRO – 3D tiskalnik

Tiskalnik CREALITY CR-X PRO je izboljšana verzija 3D tiskalnika CREALITY CR-X in ima veliko pametnih funkcij, ki dokazujejo izkušnje podjetja Creality pri izdelavi 3D tiskalnikov. Velika kolesa za niveliranje delovne površine, BLTouch senzor, zaščitene kabele, da se izognejo lomljenju kablov. Z-os na dveh vretenih, kar zagotavlja boljše vodenje in tiskanje po Z-osi. Ohišje je izdelano iz kovine in je zelo kakovostno. Matična plošča verzije V2.4.1 je kakovostna, zanesljiva in tiha.

Dvojni ekstruder dodaja filament v enojni HotEnd in eno šobo. Pri pripravi datoteke za tiskanje se natančno določi, kateri filament naj se na določenem delu modela tiska. Tiskalnik je standardno opremljen s šobo 0,4 mm, namestite pa lahko tudi druge velikosti šob (0,2 in 0,3 mm). Najvišja temperatura šobe je 250°C, višina sloja 0.1-0.4 mm.

Zanesljivost z originalnimi komponentami

Creality3D se osredotoča na zanesljivost, zato za kakovostne komponente uporablja znane in uveljavljene proizvajalce. Prav tako so napajalnik in zobati jermeni priznanih proizvajalcev.

Prostor za namestitev

Volumen tiskanja CR-X Pro je 300 x 300 x 400 mm za tiskanje z enim filamentom, za tiskanje z dvema filamentoma pa 270 x 270 x 400 mm. Delovna površina je steklena iz Carborundum prevleko in ogrevna. Ogrevanje delovne površine se bistveno pospeši s 24V napajanjem v primerjavi s prejšnjim modelom: najvišja temperatura je dosežena v 5 minutah.

Kalibracija z BLTouch senzorjem

Poleg ročne kalibracije je mogoče izvesti tudi samodejno umerjanje. S tem “Matrix-Automatic-Leveling” tiskalna glava meri 9-točkovno matriko, nov, mehanski senzor pa zanesljivo meri odstopanja, ki se med tiskanjem dinamično kompenzirajo. Natančnost te meritve je 0,001 mm! Nastavite lahko tudi zamik Z-osi.

Zaslon na dotik, programska oprema

Tiskalnik nadzorujete z velikim barvnim zaslonom na dotik. Datoteka je ustvarjena s pomočjo običajne programske opreme za pripravo modelov, kot so Cura, Repetierhost (oba brezplačna) ali Simplify3D (ni vključena). Podatki o tiskanju se prenesejo prek kartice micro SD.


Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobave, sprememb postopkov.
Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov.
Pred nakupom se posvetujte s strokovnjakom, zaradi lažje in pravilne izbire 3D tiskalnika primernega za vas.


 

 


Brand

CREALITY

Dodatne informacije

Teža 22000 g
IZDELEK

3D TISKALNIK

ZNAMKA

CREALITY

TEHNOLOGIJA

FDM, FFF

EKSTRUDER

EDEN, MIX

VELIKOST MIZE

Širina 300mm do 399mm

VIŠINA TISKA

od 400-499mm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Pogovor z nami
Pogovor z nami
Potrebujete dodatne informacije o izdelkih? Tu smo, da vam pomagamo!
Povezovanje...
Trenutno ni na voljo noben naš operater. Prosim poskusite kasneje. Ali nam posredujte vaše vprašanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem roku.
Naši operaterji so zasedeni. Prosim poskusite kasneje.
:
:
:

Podatki, zbrani s tem obrazcem, se uporabljajo za vzpostavitev stika z vami. Za več informacij si oglejte naše privacy policy
Imate vprašanje? Pišite nam!
:
:

Podatki, zbrani v obrazcu za klepet, se uporabljajo za vzpostavitev stika z vami. Za več informacij si oglejte naše privacy policy
Klepet je končan
Je bil ta pogovor koristen? Glasujte za to pogovor.
Dobro Bad