0
SKU: 23631 , ,

CREALITY CR-20 PRO – 3D tiskalnik

Tehnologija tiskanja: FDM
Tiskalna glava: Ena
Volumen tiskanja: 220 x 220 x 250mm
Premer filamenta: 1.75 [mm]
Višina plasti: 100 – 400 mikronov

3D tiskalnik CR-20 PRO je zasnovan na osnovi svojega velikega brata CR-10S PRO le z manjšo delovno površino. Podedoval je vse dobre lastnosti svojih predhodnikov in pridobil nove funkcije, ki so jih zadovoljni uporabniki predhodnih modelov pogrešali. Zasnova z elektroniko vgrajeno v podstavek tiskalnika je okrepila stabilnost tiskalnika in zmanjšala prostor potreben za namestitev tiskalnika ter avtomatsko kalibracijo z BLTouch senzorjem.
Idealen 3D tiskalnik za žačetnike in vse, ki želijo spoznati 3D tehnologijo tiska.

Zagotavljamo vam servis, podporo 24/7 in garancijo proizvajalca, največjo izbiro filamentov, resin | smol, dodatkov in rezervnih delov v Sloveniji, …

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , EAN: 0715235124864

Tiskalnik ni več dobavljiv

Opis

3D TISKALNIK CREALITY CR-20 PRO

Desktop 3D tiskalnik z matrix kalibracijo – Creality CR-20 PRO

3D tiskalnik Creality CR-20 PRO je naslednik priljubljenih modelov Ender 3 in Ender 3 PRO

3D tiskalnik CR-20 PRO je zasnovan na osnovi svojega velikega brata CR-10S PRO V2 le z manjšo delovno površino. Podedoval je vse dobre lastnosti svojih predhodnikov in pridobil nove funkcije, ki so jih zadovoljni uporabniki predhodnih modelov pogrešali. Zasnova z elektroniko vgrajeno v podstavek tiskalnika je okrepila stabilnost tiskalnika in zmanjšala prostor potreben za namestitev tiskalnika.

Lastnosti tiskalnika Creality CR-20 PRO

 • Minimalistična, elegantna in kompaktna oblika
 • Enostavna zamenjava šobe
 • Ogrevana delovna površina do 110 °C
 • Nova inteligentna elektronika
 • Capricorn teflonska cevka
 • Nadaljevanje tiskanja ob izpadu elektrike
 • Napajalnik priznanega proizvajalca

Minimalistična, elegantna in kompaktna oblika

Z nakupom 3D tiskalnika Creality CR-20 PRO dobite napravo z minimalistično, elegantno in kompaktno obliko. Popolnoma se prilega vašemu sodobnemu delovnemu mestu in se brez težav vklopi v vaše delovno okolje. Njeno tiho delovanje vam omogoča nemoteno delo.

Avtomatska izravnava z BLTouch senzorjem

Sistem avtomatske nastavitve višine šobe z uporabo BLTouch senzorja tiskalniku omogoča samodejno zaznavanje oddaljenosti delovne površine od šobe kar vam zagotavlja enostavno tiskanje.

Hitro segrevanje delovne površine do 110 °C v 5 minutah

24 V zasnova 3D tiskalnika Creality CR-20 PRO in kvaliteten napajalnik omogoča hitrejše segrevanje delovne površine tudi za materiale, ki za tiskanje potrebujejo delovno površino segreto na 110 °C.

Nova matična plošča

Matična plošča zagotavlja stabilno in zanesljivo delovanje tiskalnika in prinaša nove funkcije v Creality CR-20 PRO

Funkcija nadaljevanja tiskanja

3D tiskalnik Creality CR-20 PRO je opremljen z dodatno funkcijo nadaljevanja tiskanja po izpadu električne energije, kar vam prihrani čas in zmanjša odpadni material.

Capricorn teflonska cevka

Visoko kvalitetna Capricorn teflonska cevka omogoča tiskalniku Creality CR-20 PRO nemoteno in konstantno dodajanje filamenta preko Bowden Extruderja za najboljše rezultate tiskanja.

Za vse ki si resnično želijo takojšnjega tiskanja brez kompromisov.

Tiskalnik Creality CR-20 Pro je zasnovan tako, da ga je potrebno sestaviti samo s šestimi vijaki. BLTouch senzor pa poskrbi, da je delovna površina vedno izravnana za najboljše rezultate tiskanja.


Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobave, sprememb postopkov.
Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov.
Pred nakupom se posvetujte s strokovnjakom, zaradi lažje in pravilne izbire 3D tiskalnika primernega za vas.


Izjava o omejitvi odgovornosti:

 1. Pred sestavljanjem ali uporabo 3D tiskalnika natančno preberite in upoštevajte navodila za uporabo.
 2. Spreminjanje in prilagajanje 3D tiskalnika je strogo prepovedano.
 3. Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli težave, ki bi nastale zaradi sprememb ali firmware nadgradenj.
 4. Garancijo zagotavlja proizvajalec tiskalnika Creality.
 5. Zamenjavo delov opravite le z originalnimi nadomestnimi deli Creality namenjeni za ta tiskalnik.
 6. Vedno uporabite ustrezno izmenično napetost za vašo regijo.
 7. 3D tiskalnika ne postavljajte v bližino vnetljivih materialov ali kakršnih koli virov toplote. 3D tiskalnik uporabljajte samo v ustrezno prezračenih prostorih.
 8. Ohranite varno razdaljo od tiskalnika.

Creality Support Center | Pogosta vprašanja | Poprodajna tehnična podpora | Politika poprodajnih storitevNavodila za uporabo


Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobave, sprememb postopkov.
Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov.
Pred nakupom se posvetujte s strokovnjakom, zaradi lažje in pravilne izbire 3D tiskalnika primernega za vas. Pred menjavami delov in nadgradnjami firmware se prepričajte o postopkih menjav ali nadgradenj ter jih opravite le v primeru, da ste jih v popolnosti razumeli. V nasprotnem primeru se obrnite na strokovnjaka. Menjave, nadgradenje ter nadgradenje firmware izvedete na lastno odgovornost.


Dodatne informacije

Teža 10000 g
Dimenzije 495 × 495 × 295 mm
IZDELEK

3D TISKALNIK

ZNAMKA

CREALITY

TEHNOLOGIJA

FDM, FFF

EKSTRUDER

EDEN

VELIKOST MIZE

Širina 200mm do 249mm

VIŠINA TISKA

od 200-299mm

Brand

CREALITY

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.