0
SKU: 24382 , ,

CREALITY CR-10S Pro V2 – 3D tiskalnik

Tehnologija tiskanja: FDM
Tiskalna glava: Ena
Volumen tiskanja: 300 x 300 x 400mm
Premer filamenta: 1.75 [mm]
Višina plasti: 100 – 400 mikronov

3D tiskalnik Creality CR-10S PRO V2 je nadgrajeni naslednik priljubljenega modela Creality CR-10S PRO. 3D tiskalnik Creality CR-10S PRO V2 je zasnovan na osnovi svojih uspešnih predhodnikov CR-10, CR-10S in CR-10S PRO. Podedoval je vse dobre lastnosti svojih predhodnikov in pridobil nove funkcije, ki so jih zadovoljni uporabniki predhodnih modelov pogrešali. Zasnova z elektroniko vgrajeno v podstavek tiskalnika je okrepila stabilnost tiskalnika in zmanjšala prostor potreben za namestitev tiskalnika. Za izboljšanje uporabniške izkušnje poskrbi avtomatska kalibracija z BLTouch senzorjem.
Idealen 3D tiskalnik za začetnike ter bolj zahtevne in napredne uporabnike, ki si želijo v osnovi večji volumen tiska.

Zagotavljamo vam servis, podporo 24/7 in garancijo proizvajalca, največjo izbiro filamentov, resin | smol, dodatkov in rezervnih delov v Sloveniji, …

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , EAN: 0715235124932

Tiskalnik ni več v dobavljiv.

Naročeno kmalu na zalogi...

Opis

3D TISKALNIK CREALITY CR-10S PRO V2

Desktop 3D tiskalnik z matrix kalibracijo

3D tiskalnik Creality CR-10S PRO V2 je nadgrajeni naslednik priljubljenega modela Creality CR-10S PRO.

3D tiskalnik Creality CR-10S PRO V2 je zasnovan na osnovi svojih uspešnih predhodnikov CR-10, CR-10S in CR-10S PRO. Podedoval je vse dobre lastnosti svojih predhodnikov in pridobil nove funkcije, ki so jih zadovoljni uporabniki predhodnih modelov pogrešali. Zasnova z elektroniko vgrajeno v podstavek tiskalnika je okrepila stabilnost tiskalnika in zmanjšala prostor potreben za namestitev tiskalnika.

Lastnosti –  3D tiskalnik Creality CR-10S PRO V2

 • Minimalistična, elegantna in kompaktna oblika
 • Enostavna zamenjava šobe
 • Ogrevana delovna površina do 100 °C
 • Nova inteligentna elektronika
 • Capricorn teflonska cevka
 • Nadaljevanje tiskanja ob izpadu elektrike
 • Napajalnik priznanega proizvajalca
 • Dvojni zobnik Extruderja
 • Avtomatska nivelacija z BL Touch senzorjem

Minimalistična, elegantna in kompaktna oblika CR-10S Pro V2

Z nakupom 3D tiskalnika Creality CR-10S PRO V2 dobite napravo z minimalistično, elegantno in kompaktno obliko. Popolnoma se prilega vašemu sodobnemu delovnemu mestu in se brez težav vklopi v vaše delovno okolje. Njeno tiho delovanje vam omogoča nemoteno delo.

Avtomatska izravnava z BLTouch senzorjem

Sistem avtomatske nastavitve višine šobe z BL Touch senzorjem tiskalniku omogoča samodejno zaznavanje oddaljenosti delovne površine od šobe kar vam zagotavlja enostavno tiskanje.

Hitro segrevanje delovne površine do 100 °C v 5 minutah

24 V zasnova in kvaliteten 480W napajalnik tiskalnika omogoča hitrejše segrevanje delovne površine tudi za materiale, ki za tiskanje potrebujejo delovno površino segreto na 100 °C.

Nova matična plošča 3D tiskalnika Creality CR-10S Pro V2

Matična plošča V2.4.1 zagotavlja stabilno in zanesljivo delovanje tiskalnika in prinaša nove funkcije.

Funkcija nadaljevanja tiskanja

Tiskalnik cr 10S PRO V2 je opremljen z dodatno funkcijo nadaljevanja tiskanja po izpadu električne energije, kar vam prihrani čas in zmanjša odpadni material.

Zaslon na dotik

Sredinsko nameščen HD zaslon na dotik vam omogoča enostavno upravljanje tiskalnika preko intuitivnega vmesnika, ki je zaradi kakovosti zaslona natančen in viden pod širokim kotom.

Capricorn teflonska cevka

Visokokvalitetna Capricorn teflonska cevka omogoča, da  CR-10S Pro V2 nemoteno in konstantno dodajanje filamenta preko Bowden Extruderja za najboljše rezultate tiskanja.

Dvojni zobnik Extruderja

Extruder nadgrajen z dvojnim zobnikom podajanja filamenta v kombinaciji z Capricorn teflonsko cevko omogoča tiskanje brez prekinitev.


Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobave, sprememb postopkov.
Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov.
Pred nakupom se posvetujte s strokovnjakom, zaradi lažje in pravilne izbire 3D tiskalnika primernega za vas.


Izjava o omejitvi odgovornosti:

 1. Pred sestavljanjem ali uporabo 3D tiskalnika natančno preberite in upoštevajte navodila za uporabo.
 2. Spreminjanje in prilagajanje 3D tiskalnika je strogo prepovedano.
 3. Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli težave, ki bi nastale zaradi sprememb ali firmware nadgradenj.
 4. Garancijo zagotavlja proizvajalec tiskalnika Creality.
 5. Zamenjavo delov opravite le z originalnimi nadomestnimi deli Creality namenjeni za ta tiskalnik.
 6. Vedno uporabite ustrezno izmenično napetost za vašo regijo.
 7. 3D tiskalnika ne postavljajte v bližino vnetljivih materialov ali kakršnih koli virov toplote. 3D tiskalnik uporabljajte samo v ustrezno prezračenih prostorih.
 8. Ohranite varno razdaljo od tiskalnika.

Creality Support Center | Pogosta vprašanja | Poprodajna tehnična podpora | Politika poprodajnih storitevNavodila za uporabo


Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobave, sprememb postopkov.
Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov.
Pred nakupom se posvetujte s strokovnjakom, zaradi lažje in pravilne izbire 3D tiskalnika primernega za vas. Pred menjavami delov in nadgradnjami firmware se prepričajte o postopkih menjav ali nadgradenj ter jih opravite le v primeru, da ste jih v popolnosti razumeli. V nasprotnem primeru se obrnite na strokovnjaka. Menjave, nadgradenje ter nadgradenje firmware izvedete na lastno odgovornost.


Dodatne informacije

Teža 17500 g
Dimenzije 660 × 550 × 380 mm
IZDELEK

3D TISKALNIK

ZNAMKA

CREALITY

TEHNOLOGIJA

EDEN, FDM, FFF

EKSTRUDER

EDEN

VELIKOST MIZE

Širina 300mm do 399mm

VIŠINA TISKA

od 400-499mm

Brand

CREALITY

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.