0
SKU: 24088 , ,

CREALITY CR-10S MAX – 3D tiskalnik

Tehnologija tiskanja: FDM
Tiskalna glava: Ena
Volumen tiskanja: 450 x 450 x 470mm
Premer filamenta: 1.75 [mm]
Višina plasti: 100 – 400 mikronov

3D tiskalnik CREALITY CR-10S MAX je veliki brat priljubljenega modela CR-10S PRO. CR-10S MAX z volumnom tiskanja 450 x 450 x 470mm je zasnovan na osnovi svojega uspešnega predhodnika CR-10S PRO. Podedoval je vse dobre lastnosti svojega predhodnika in pridobil nove funkcije, ki so jih zadovoljni uporabniki predhodnih modelov pogrešali. Zasnova z elektroniko vgrajeno v podstavek tiskalnika in ojačitvami po Z osi je okrepila stabilnost tiskalnika in zmanjšala prostor potreben za namestitev tiskalnika.
Idealen 3D tiskalnik za napredne uporabnike, ki potrebujejo velik volumen tiska in zanesljivost.

Zagotavljamo vam servis, podporo 24/7 in garancijo proizvajalca, največjo izbiro filamentov, resin | smol, dodatkov in rezervnih delov v Sloveniji, …

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , EAN: 7340002117362

730,00 z DDV

Razpoložljivost:

Na zalogi (se lahko naroči) odprema 3-5 dni.

Opis

3D TISKALNIK CREALITY CR-10S MAX

Desktop 3D tiskalnik CREALITY CR-10S MAX z BLTouch kalibracijo

3D tiskalnik CREALITY CR-10S MAX je veliki brat priljubljenega modela CR-10S PRO

CR-10S MAX z volumnom tiskanja 450 x 450 x 470mm je zasnovan na osnovi svojega uspešnega predhodnika CR-10S PRO. Podedoval je vse dobre lastnosti svojega predhodnika in pridobil nove funkcije, ki so jih zadovoljni uporabniki predhodnih modelov pogrešali. Zasnova z elektroniko vgrajeno v podstavek tiskalnika in ojačitvami po Z osi je okrepila stabilnost tiskalnika in zmanjšala prostor potreben za namestitev tiskalnika.

Lastnosti tiskalnika Creality CR-10S MAX

  • Minimalistična, elegantna in kompaktna oblika
  • Enostavna zamenjava šobe
  • Ogrevana delovna površina
  • Nova inteligentna elektronika
  • Capricorn teflonska cevka
  • Nadaljevanje tiskanja ob izpadu elektrike
  • Ločeni napajalnik za elektroniko in ogrevano delovno površino
  • Velik volumen tiskanja
  • BLTouch senzor zagotavlja optimalen tisk *

v prospektu je navedeno, da se za niveliranje uporablja induktivni senzor. Tiskalnik je opremljen serijsko z BLTouch senzorjem.

Minimalistična, elegantna in kompaktna oblika

Z nakupom Creality CR-10S MAX dobite napravo z minimalistično, elegantno in kompaktno obliko. Popolnoma se prilega vašemu sodobnemu delovnemu mestu in se brez težav vklopi v vaše delovno okolje. Njeno tiho delovanje vam omogoča nemoteno delo.

Avtomatska izravnava

Sistem z BLTouch senzorjem omogoča avtomatske nastavitve višine šobe, 3D tiskalniku Creality CR-10S MAX omogoča samodejno zaznavanje oddaljenosti delovne površine od šobe kar vam zagotavlja enostavno tiskanje.

Hitro segrevanje delovne površine do 110 °C v 6 minutah

24 V zasnova Creality CR-10S MAX in ločen napajalnik za ogrevanje delovne površine omogoča hitrejše segrevanje delovne površine tudi za materiale, ki za tiskanje potrebujejo delovno površino segreto na 110 °C.

Funkcija nadaljevanja tiskanja

Creality CR-10S MAX je opremljen z dodatno funkcijo nadaljevanja tiskanja po izpadu električne energije, kar vam prihrani čas in zmanjša odpadni material.

Zaslon na dotik

3D tiskalnik Creality CR-10S MAX ima sredinsko nameščen zaslon na dotik vam omogoča enostavno upravljanje tiskalnika preko inuitivnega vmesnika.

Capricorn teflonska cevka

Visoko kvalitetna Capricorn teflonska cevka omogoča Creality CR-10S MAX nemoteno in konstantno dodajanje filamenta preko Bowden Extruderja za najboljše rezultate tiskanja.

BONDTECH dvojni zobnik Extruderja

Originalni BONDTECH sistem dvojnega zobnika za dodajanje filamenta tiskalniku zagotavlja nemoteno in zanesljivo dodajanje filamenta kar vam omogoča tiskanje brez nepotrebnih napak.


Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobave, sprememb postopkov.
Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov.
Pred nakupom se posvetujte s strokovnjakom, zaradi lažje in pravilne izbire 3D tiskalnika primernega za vas.


Brand

CREALITY

Dodatne informacije

Teža 26000 g
Dimenzije 735 × 735 × 305 mm
IZDELEK

3D TISKALNIK

ZNAMKA

CREALITY

TEHNOLOGIJA

FDM, FFF

EKSTRUDER

EDEN

VELIKOST MIZE

Širina 400mm do 499mm

VIŠINA TISKA

od 400-499mm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Pogovor z nami
Pogovor z nami
Potrebujete dodatne informacije o izdelkih? Tu smo, da vam pomagamo!
Povezovanje...
Trenutno ni na voljo noben naš operater. Prosim poskusite kasneje. Ali nam posredujte vaše vprašanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem roku.
Naši operaterji so zasedeni. Prosim poskusite kasneje.
:
:
:

Podatki, zbrani s tem obrazcem, se uporabljajo za vzpostavitev stika z vami. Za več informacij si oglejte naše privacy policy
Imate vprašanje? Pišite nam!
:
:

Podatki, zbrani v obrazcu za klepet, se uporabljajo za vzpostavitev stika z vami. Za več informacij si oglejte naše privacy policy
Klepet je končan
Je bil ta pogovor koristen? Glasujte za to pogovor.
Dobro Bad