0

CREALITY CP-01 3in1 – 3D tiskalnik | CNC | Laser

Creality CP-01 3in1 3D multifunkcijska naprava postavlja nove mejnike na področju multifunkcijskih naprav v vstopnem segmentu 3D tiskalnikov. 3D tiskalnik Creality CP-01 je zasnovan na osnovi znanja in izkušenj podjetja Creality na področju vstopnih 3D tiskalnikov. Podedoval je vse dobre lastnosti svojih predhodnikov in pridobil nove funkcije poleg 3D tiskanja še CNC rezkanje in Lasersko graviranje. Zasnova z elektroniko vgrajeno v podstavek je okrepila stabilnost in zmanjšala prostor potreben za namestitev naprave.
Idealen 3D tiskalnik za začetnike, kreativce, modelarje, ki želijo napravo z več funkcijami po dostopni ceni.

Tehnologija tiskanja: FDM | CNC | LASER
Tiskalna glava: Ena za 3D tisk + CNC + LASER
Volumen tiskanja: 200 x 200 x 200mm – 3D tisk | 200 x 200 – CNC | 100 x 190 – LASER
Premer filamenta: 1.75 [mm]
Višina plasti: 100 – 400 mikronov

 

Zagotavljamo vam servis, podporo in garancijo proizvajalca, največjo izbiro filamentov, resin | smol, dodatkov in rezervnih delov v Sloveniji, …

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , EAN: 0715235124963

Izdelek ni več v prodaji

Opis

3D TISKALNIK CREALITY CP-01 3in1 Multifunkcijska naprava

Desktop Multifunkcijska naprava z možnostjo 3D tiskanja, CNC rezkanja in laserskega graviranja  – Creality CP-01

3D tiskalnik Creality CP-01 3in1 postavlja nove mejnike na področju multifunkcijskih naprav v vstopnem segmentu 3D tiskalnikov.

Creality CP-01 je zasnovan na osnovi znanja in izkušenj podjetja Creality na področju vstopnih 3D tiskalnikov. Podedoval je vse dobre lastnosti svojih predhodnikov in pridobil nove funkcije poleg 3D tiskanja še CNC rezkanje in Lasersko graviranje. Zasnova z elektroniko vgrajeno v podstavek je okrepila stabilnost in zmanjšala prostor potreben za namestitev naprave.

Lastnosti tiskalnika Creality CP-01 3in1 multifunkcijska naprava

 • Minimalistična, elegantna in kompaktna oblika
 • Enostavna zamenjava šobe in orodij (CNC, LASER)
 • Ogrevana delovna površina do 100°C
 • Temperatura šobe do 280°C
 • CNC rezkalnik
 • Laserski gravirnik
 • Nadaljevanje tiskanja ob izpadu elektrike

Minimalistična, elegantna in kompaktna oblika tiskalnika Creality CP-01

Z nakupom Creality CP-01 3in1 multifunkcijske naprave dobite napravo z minimalistično, elegantno in kompaktno obliko. Popolnoma se prilega vašemu sodobnemu delovnemu mestu in se brez težav vklopi v vaše delovno okolje. Njeno vsestranskost bodo znali ceniti predvsem hoby uporabniki, arhitekti, oblikovalci.

Enostavna zamenjava šobe in orodij (3D tiskalna glava,CNC, LASER)

Menjanje orodij tiskalnika je zasnovan tako, da uporabniku omogoča hitro menjavo v 30-ih sekundah brez nepotrebne izgube časa. Za menjavo je potrebno odviti le tri vijake in namestiti novo orodje, ki ga potrebujete.

Hitro segrevanje delovne površine do 100°C

3D tiskalnik Creality CP-01 3in1 ima 24V zasnovo in kvaliteten napajalnik. Omogoča hitrejše segrevanje delovne površine tudi za materiale, ki za tiskanje potrebujejo delovno površino segreto na 100°C.

Temperatura šobe do 280°C

Temperatura šobe pri 3D tiskanju doseže tudi do 280°C kar tiskalniku omogoča tiskanje kar najširšega nabora materialov. Standardno uporabljena šoba je 0.4mm, ki je zamenljiva z 0.6, 0.8, 1.0 in 1.2mm šobo za natančnejše in hitrejše tiskanje.

CNC rezkalnik

CNC rezkalnik lahko uporabljate na različnih materialih kot so les, papir, PCB, plastika … Uporabna površina rezkanja je 200 x 200 mm omogoča dovolj veliko površino za obdelavo.

Laserski gravirnik

Laserski gravirnik 3D tiskalnika Creality CP-01 3in1 lahko uporabljate za graviranje na les, papir, plastiko, usnje … Moč laserja je 0.5W

Funkcija nadaljevanja tiskanja

Creality CP-01 je opremljen z dodatno funkcijo nadaljevanja tiskanja po izpadu električne energije, kar vam prihrani čas in zmanjša odpadni material.

Zaslon na dotik

Sredinsko nameščen zaslon na dotik vam omogoča enostavno upravljanje multifunkcijske naprave Creality CP01 preko intuitivnega vmesnika.


Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobave, sprememb postopkov.
Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov.
Pred nakupom se posvetujte s strokovnjakom, zaradi lažje in pravilne izbire 3D tiskalnika primernega za vas.


Izjava o omejitvi odgovornosti:

 1. Pred sestavljanjem ali uporabo 3D tiskalnika natančno preberite in upoštevajte navodila za uporabo.
 2. Spreminjanje in prilagajanje 3D tiskalnika je strogo prepovedano.
 3. Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli težave, ki bi nastale zaradi sprememb ali firmware nadgradenj.
 4. Garancijo zagotavlja proizvajalec tiskalnika Creality.
 5. Zamenjavo delov opravite le z originalnimi nadomestnimi deli Creality namenjeni za ta tiskalnik.
 6. Vedno uporabite ustrezno izmenično napetost za vašo regijo.
 7. 3D tiskalnika ne postavljajte v bližino vnetljivih materialov ali kakršnih koli virov toplote. 3D tiskalnik uporabljajte samo v ustrezno prezračenih prostorih.
 8. Ohranite varno razdaljo od tiskalnika.

Creality Support Center | Pogosta vprašanja | Poprodajna tehnična podpora | Politika poprodajnih storitevNavodila za uporabo


Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobave, sprememb postopkov.
Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov.
Pred nakupom se posvetujte s strokovnjakom, zaradi lažje in pravilne izbire 3D tiskalnika primernega za vas. Pred menjavami delov in nadgradnjami firmware se prepričajte o postopkih menjav ali nadgradenj ter jih opravite le v primeru, da ste jih v popolnosti razumeli. V nasprotnem primeru se obrnite na strokovnjaka. Menjave, nadgradenje ter nadgradenje firmware izvedete na lastno odgovornost.


Dodatne informacije

Teža 175000 g
IZDELEK

3D TISKALNIK

ZNAMKA

CREALITY

TEHNOLOGIJA

CNC, EDEN, FDM, FFF, LASER

EKSTRUDER

EDEN, MULTI TOOL

VELIKOST MIZE

Širina 200mm do 249mm

VIŠINA TISKA

od 200-299mm

Brand

CREALITY

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.