0
SKU: 26314-1 ,

BuildTak strgalo 250mm

To orodje je bilo razvito posebej za uporabo z FFF/FDM 3D tiskalniki in je primerno tudi za upozabo z SLA/DLP tiskalniki. Odlikuje ga trpežen plastični ročaj z nedrsečim in ergonomskim gumijastim oprijemom. Rezilo je iz togega nerjavečega jekla. Ima tanek sprednji rob, ki je bil zasnovan tako, da varuje delovno površino, hkrati pa omogoča enostavno ločevanje 3D modelov od delovne površine.

– Predmete enostavno odstranite z delovne površine 3D tiskalnika
– Optimiziran dizajn za 3D tiskalnike FFF/FDM in uporaben tudi za SLA/DLP tiskalnike
– Plastični ročaj z nedrsečim in ergonomskim gumijastim oprijemom
– Rezilo iz nerjavečega jekla

 

Zagotavljamo vam največjo izbiro 3D tiskalnikov, filamentov, resin | smol, dodatkov in rezervnih delov v Sloveniji ter servis in podporo 24/7

Oznake: , , , , , , EAN: 0671983917953

27,90 z DDV

Razpoložljivost:

Na zalogi

Cena izdelka
z DDV
Skupaj dodatnih možnosti:
z DDV
Skupaj naročilo:
z DDV

Opis

BuildTak strgalo 250mm

BuildTak strgalo je bilo razvito posebej za uporabo z FFF/FDM 3D tiskalniki in je primerno tudi za uporabo z SLA/DLP tiskalniki. Odlikuje ga trpežen plastični ročaj z nedrsečim in ergonomskim gumijastim oprijemom. Rezilo je iz togega nerjavečega jekla. Ima tanek sprednji rob, ki je bil zasnovan tako, da varuje delovno površino, hkrati pa omogoča enostavno ločevanje 3D modelov od delovne površine.

Lastnosti BuildTak strgala

– Predmete enostavno odstranite z delovne površine 3D tiskalnika
– Optimiziran dizajn za 3D tiskalnike FFF/FDM in uporaben tudi za SLA/DLP tiskalnike
– Plastični ročaj z nedrsečim in ergonomskim gumijastim oprijemom
– Rezilo iz nerjavečega jekla

Najnovejši dodatek BuildTak je BuildTak strgalo orodje za odstranjevanje, zasnovano in razvito posebej za 3D tiskanje. Nič več uporabe orodja, prilagojenega za druge namene uporabe. BuildTak strgalo ima rezilo iz nerjavečega jekla s tankim, a trdim sprednjim robom za vstop pod 3D natisnjene modele. Ročaj je ergonomičen in nedrseč gumijast oprijem.

Imate težave pri odstranjevanju 3D modelov iz delovne površine? Z BuildTak strgalom preprosto odstranite svoje 3D modele z delovne površine ter pri tem ne poškodujete le te.

 

 

 

 

Želite več informacij o BuildTak strgalo 250mm?


Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobave, sprememb postopkov.
Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov.
Pred nakupom se posvetujte s strokovnjakom ali je del primeren za vaš tiskalnik.


Dodatne informacije

Teža 400 g
IZDELEK

DODATKI, ORODJE

ZNAMKA

BuildTak

Brand

BUILDTAK

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.