0
SKU: 25044 ,

Anycubic Wash & Cure Machine

Tehnologija: Čiščenje in utrjevanje
Maksimalna velikost čiščenja: 115 x 65 x 165 mm
Maksimalna velikost za utrjevanje: 140 x 165 mm
UV svetloba za utrjevanje: 365nm + 405nm
Časovne nastavitve: 2, 4, 6 minut

Anycubic Curing and Washing machin je naprava 2 v 1. Združuje čistilno napravo in napravo za utrjevanje 3D modelov natisnjenih s tiskalniki na smolo. Valovna dolžina UV svetlobe s 365 in 405nm zagotavlja velik spekter uporabnosti in je kompatibilna za uporabo z večino tiskalniki na smolo.

Servis, podpora in garancija proizvajalca. Največjo izbira filamentov, resin | smol, dodatkov in rezervnih delov v Sloveniji, …

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Naprava ni več dobavljiva

Opis

ANYCUBIC CURING AND WASHING MACHINE

Anycubic Curing and Washing machin je naprava 2 v 1. Združuje čistilno napravo in napravo za utrjevanje 3D modelov natisnjenih s tiskalniki na smolo. Valovna dolžina UV svetlobe s 365 in 405nm zagotavlja velik spekter uporabnosti in je kompatibilna za uporabo z večino tiskalniki na smolo.

Enostavna uporaba Anycubic Curing and Washing machin

Naprava je zasnovana tako, da opravlja dve funkciji v eni napravi. Deluje v načinu čiščenja in utrjevanja 3D modelov nastinjenih s smol, ki ga upravljamo preko vgrajenega nadzornega sistema.

Učinkovit sistem utrjevanja

V napravo je vgrajenih 8 UV virov svetlobe za UV spekter svetlobe 356 nm in 8 virov svetlobe za UV spekter svetlobe 405 nm, ki ustvarjajo enakomerno osvetlitev komore in modelov iz vseh strani tako da je model enakomerno izpostavljen UV svetlobi in s tem tudi enakomerno utrjen.

Vsestranski način čiščenja

Modele postavite na nosilec za pranje. Uporabite čistilno sredstvo potrebno za pranje modela, odvisno od velikosti modela.

Upravljanje naprave

Napravo upravljate preko mSmart zaslona na dotik. Izberete funkcijo čiščenja ali utrjevanja ter zaženete postopek. Pri utrjevanju pokrov naprave blokira 99,95% UV žarkov tako da je delovanje naprave varno in učinkovito. Za dodatno zaščito poskrbi tudi senzor, ki zazna odstranitev pokrova med delovanjem in posledično prekine proces strjevanja.

Uporaben z večino 3D tiskalnikov na smolo

Zaradi širokega spektra UV svetlobnega vira je naprava Anycubic Curing and Washing machin uporabna z večino SLA, DLP, LCD in UV LCD 3D tiskalnikov na smolo, ki uporabljajo smole za tiskanje z valovno dolžino 365 nm do 405 nm.

Tehnične karakteristike

Tehnologija: Čiščenje in utrjevanje
Tehnologija:
● Maksimalna velikost čiščenja: 115 x 65 x 165 mm
● Maksimalna velikost za utrjevanje: 140 x 165 mm
● UV svetloba za utrjevanje: 365nm + 405nm
● Časovne nastavitve: 2, 4, 6 minut
● Moč: 40W
● Teža: 6 kg


Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobave, sprememb postopkov.
Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov.
Pred nakupom se posvetujte s strokovnjakom, zaradi lažje in pravilne izbire 3D tiskalnika primernega za vas.


Dodatne informacije

Teža 8000 g
Dimenzije 235 × 230 × 410 mm
IZDELEK

3D TISKALNIK, DODATKI

ZNAMKA

ANYCUBIC

TEHNOLOGIJA

DLP, LCD, SLA, UV LCD

VELIKOST MIZE

do Φ 200mm

VIŠINA TISKA

od 150-199mm

Brand

Anycubic

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.