0
SKU: ABSFOOD-1 , , ,

ABS FOOD filament 1.75mm 1000g

Model: ABS FOOD
Barva: WHITE
Premer filamenta: 1.75 mm
Toleranca polnila: ± 0,05 mm
Temperatura tiskanja: 235 – 250°C
Priporočljiva hitrost tiskanja: 30 – 60mm/s
Priporočljiva temperatura tiskalne plošče: 90°C
Teža polnila brez koluta | netto: 1000 g
Primeren za: 3D tiskalnike in naprave, ki podpirajo tiskanje do temperature 250°C

ABS FOOD je namenjen uporabi z napravami in stroji, ki se uporabljajo v živilski industriji, predelovalnicah hrane, opremi za čiščenje vode, posodah za tekočino, posodah za hrano vendar ni primerno za embalažo za živila ter ustreza sanitarnim zahtevam in certificiran za kontakt z živili. Tiskanje z ABS FOOD je enostavno s tiskalniki, ki imajo zaprto komoro in so opremljeni s filtri HEPA. Možna naknadna obdelava površine za lepši videz. Izpostavljenost soncu oslabi ABS, zato ga odsvetujemo pri uporabi na prostem

 

Zagotavljamo vam servis, podporo 24/7 in garancijo proizvajalca, največjo izbiro filamentov, resin | smol, dodatkov in rezervnih delov v Sloveniji, …

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , , EAN: ABSFOOD

42,70 z DDV

Naročeno kmalu na zalogi...

Opis

ABS FOOD filament 1.75mm 1000g

ABS FOOD je namenjen uporabi z napravami in stroji, ki se uporabljajo v živilski industriji, predelovalnicah hrane, opremi za čiščenje vode, posodah za tekočino, posodah za hrano vendar ni primerno za embalažo za živila ter ustreza sanitarnim zahtevam in certificiran za kontakt z živili.

Tiskanje z ABS FOOD je enostavno s tiskalniki, ki imajo zaprto komoro in so opremljeni s filtri HEPA. Možna naknadna obdelava površine za lepši videz.

Izpostavljenost soncu oslabi ABS, zato ga odsvetujemo pri uporabi na prostemŽelite več informacij o ABS FOOD filament 1.75mm 1000g?


Slike morda vedno ne izražajo dejanskega videza izdelka. Tehnične specifikacije lahko odstopajo od navedenih. Pridružujemo si pravico do tipkarskih napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobave, sprememb postopkov.
Imena izdelkov, storitev, logotipi in blagovne znamke omenjene ali navajane na spletni strani ali spletni trgovini so last njihovih imetnikov ali lastnikov.
Pred nakupom se posvetujte s strokovnjakom, zaradi lažje in pravilne izbire 3D tiskalnika primernega za vas, filamenta, nadomestnega dela primernega za vaš 3D tiskalnik.


Dodatne informacije

Teža 1300 g
IZDELEK

FILAMENT

ZNAMKA

TREED

PREMER

1.75mm

MATERIAL

ABS

BARVA

WHITE

TEŽA

1000g

Brand

TREED

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.